Fredag 26/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en skön och avslappnad fredag. Det verkar som det ligger en ledighet snart för dig och du har redan börjat stressa ned. Kvällen blir en riktig lisa för själen. Du gör något som får dig att känna dig fri.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir en precis lagom blandning mellan arbete och fritid. Du har kul på jobbet där du umgås med dina vänner. När du kommer hem på kvällen känner du för att slappa med familjen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar inte som du tänkt dig. Det råder allmänt kaos på jobbet och det blir din uppgift att fixa problemet. Du känner dig trött, irriterad och överkörd. Som tur var sker en förändring under dagen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Visa att du tycker om en person annars kommer det aldrig leda någon vart. Båda två känner en spänning mellan er, men ingen vågar ta första steget av rädsla att bli avvisad. Visa att du är modig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om fest och lite glamor. Du ska ut, och du vill synas. När du är på det här humöret så spar du inte på krutet. Du glänser som stjärna och njuter av uppmärksamheten.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar långsamt. Du känner dig trött och det verkar krävas mer än en kopp kaffe för att du ska vakna till liv. En person som du inte träffat på länge dyker plötsligt upp och det blir en skön överraskning.

 

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen får du mycket att änka på. En kollega berättar en hemlighet som du inte får avslöja, men det kliar i dig att få berätta den här smaskiga historien. Nu måste du tänka innan du öppnar munnen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du ifrågasätter en väns beslut. Din vän blir sårad av din kritik och drar sig undan dig. Du måste inse att du inte alltid kan vara så ärlig som du vill vara, en del klarar inte sanningen.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Fredagen blir en riktig partydag, särskilt för de Skyttar som är singlar. Flirt och massor av skratt finns på schemat. Har du ett förhållande blir det skratt än flirt, men det blir ändå trevligt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under kvällen kan du bli överraskad av en person som visar en ny sida av sig själv. Vad det innebär är svårt att förutspå, men det kommer att leda till någon form av förändring i sitt liv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du fullt upp så du hinner inte fundera så mycket på framtiden. Du går helt upp i nuet istället. En vän har ett förslag som kan hjälpa dig på jobbet. Lyssna på vad han/hon har att säga.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du undvika saker som kan för otur med sig. Det finns en kotiskt drag över ditt tecken som gör att mycket kan gå fel. Som tur var är den här formen av påverkan oftast kortvarig.

 

 

Annons