Lördag 27/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen får du en nyhet som du väntat på. Äntligen kan du andas ut. Det var vad du hoppats men inte vågat tro på. En familjemedlem har haft det svårt på sista tiden. Hon känner sig ensam.

 

Oxen 20/4-20/5

Var försiktig med en släkting som har kort stubin idag. Det finns en risk att du åker på en utskällning som du inte förtjänar. Annars bli dagen lugn och skön, särskilt om du undviker sura släktingar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen börjar i kaos och slutar i glädje. Du har svårt att få ihop ditt schema för dagen, än en gång verkar tidsoptimisten slagit till. Det gäller att du är en duktig organisatör idag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du står mellan två val och det blir inget lätt beslut du måste fatta. Ditt största problem är att du vill alla väl och har svårt att stöta dig med någon, även om du innerst inne inte uppskattar personen ifråga.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir underhållande, inte minst för Lejon födda sent i tecknet. Det finns fest och glädje. Kanske är det någon närstående som fyller år. Kvällen ser lugnare ut, du får chansen att softa framför tv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att samsas med din partner. En negativ påverka från Mars gör dig ovanligt retlig, särskilt när det gäller personer som står dig nära. Du muckar gräl för ingenting idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Ett förslag får dig ur balans. Du hade väntat dig mycket från den här personen, men ändå lyckas han/hon få dig ur balans. Vid det här laget bör du veta att personen ifråga älskar att överraska dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ekonomin står i centrum idag. Du har problem med vissa utgifter. Antingen så räcker pengarna inte till, eller så ifrågasätter du hur korrekta de här räkningarna egentligen är. Du avskyr att känna dig lurad.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under dagen kommer du att inse en sak om din vän. Den här insikten blir en vändpunkt för dig. Från och med nu kommer du aldrig tänka på din vän på samma sätt. Din inser att han/hon har vuxit ifrån dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bedrägligt lugn. Du vet att det väntar en hel del aktiviteter, men just nu händer det ingenting. Det är på tiden att du rensar ut allt skräp som du samlar på dig rent mentalt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen får du trevligt besök. Du njuter av att umgås med någon som du ser alldeles för lite. En personlig kommentar får dig ur balans. Du känner dig förvirrad på ett positivt sätt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Unna dig att ta det lugnt. Du behöver inte vara fullbokad från morgon till kväll. Ibland kan en enda oplanerad dag vara en gåva som du bör ta till vara på. Var impulsiv och gör det som faller dig in.

 

 

Annons