Söndag 28/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och skön söndag. Du slappnar på riktigt för första gången på länge. Det verkar till och med finnas utrymme för en liten siesta efter lunch, något om du inte tagit på flera år.

 

Oxen 20/4-20/5

Som vanligt finns det alldels för mycket att göra den här dagen. Du undviker allt tråkigt och tar itu med det som du gillar istället. För din del gäller att du aldrig är helt ledig, det finns alltid några måsten.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lagom på alla sätt. Du unnar dig lite egen tid på morgonen, medan eftermiddagen verkar handla mer om socialt umgänge. En vän överraskar dig med en nyhet som både gläder och chockar dig på samma gång.

 

Kräftan 21/6-22/7

Var försiktig med dina fördomar idag. Det finns en risk att du dömer ut en person utan att ge honom/henne en ärlig chans. Det är synd för just den här personen skulle bli en bra vän.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen så går du från aktiv till passiv. Du orkar ingenting. Din trötthet är nästan förlamande. Du behöver en paus och vila ut. Kanske komma bort ett par dagar från stan och bara ta det lugnt.¨

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag kommer du att få mer att göra än du behöver. Det verkar som det finns någon form av uppbrott i ditt liv. Det kan vara en flytt eller någon annan typ av nystart. Du har mycket att tänka på just nu.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du steget ut ur ditt skal. Du bjuder på dig själv utan att skämmas. En av dina vänner uppskattar din nya personlighet. Räkna med att bli omsvärmad och uppvaktad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var förnuftig. Om du inte satsar allt på ett kort idag kommer du att förlora något som du håller kärt. Det bästa är om du försöker att visa mer av dina känslor. Det är vårt att öppna sig, men prova i alla fall.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en lång dag för din del. Du har mycket att tänka på så du behöver tid för dig själv. En vän har en idé som kan hjälpa dig att starta upp. Du kan unna dig att få en lång skön och ledig kväll.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu orkar du inte tänka på framtiden. Att vara i nuet känns bäst. Alla beslut lägger du på hög framöver. Idag är det vänner och familj som får det mesta av din uppmärksamhet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har kommit nära en vän som du har varit borta från ett tag. Ni inser att ni verkligen saknat varandra och att ni måste försöka ta igen det ni missat. Se upp för svartsjuka från någon partner.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lagom igen. Du har en del att göra så timmarna går fort. Kvällen blir lugnare. Du får somnar tidigt och det gör att du kommer att börja veckan frisk som en nyponros.

 

 

 

 

Annons