Midsommar

17 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Nu tänker jag ta ledigt ett par dagar och åka ut på landet, långt från alla former av datorer och telefoner. Den närmaste tiden vankas det rå fisk i alla former (ni vet sill, strömning lax), glada visor och en massa dans runt en jättelik lövlindad flaggstång 😉 jag misstänker att det är fler av er som kommer att göra samma sak som jag. På midsommarnatten ska jag plocka sju sorters blommor, trots att jag är gift, man vet aldrig.

När det gäller dagens frågor så har jag valt ut några.

Våg och Kräfta är inte den bästa av kombinationer, så kanske ska du fundera både en och två gånger om relationen är ny. Den är inte hopplös, men det är en typ av relation som kräver vilja och arbete från båda parter för att den ska kunna fungera.

Född 20:de mars så är du fisk i min värld, jag vet att det kan skifta lite från bok till bok, men jag anser att Fiskens tecken går från 19 feb till 20 mars. Hade du varit född en dag senare så hade du haft influens av både Väduren och fiskarna, men som det är nu så är du mer Fisk än Vädur.

När det gäller Skytten med kärleksfunderingar så bör du nog ställa dig frågan om det är tanken på en relation som troligtvis inte blir sann som lockar dig eller om du verkligen känner något för den här killen. Enligt ditt horoskop tenderar du att vara rastlös i förhållanden det här året så kanske bör du låta en dröm förbli en dröm

🙂

Felicia

Annons