Måndag 29/6

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att acceptera att en kollega tänker så olikt dig som han/hon gör. Du tycker att ni borde vara på samma våglängd, men det är ni inte. Du måste lära dig att leva med olikheten.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att komma in i arbetet just nu. Det tar emot bara att kliva upp på morgonen. Det här kommer att gå över om du bara får vara ledig ett tag och få lite distans till jobbet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lagom aktiv. Du har en del inplanerat, men inte mer än att du hinner vara lite impulsiv mellan varven. En vän förhör sig om ditt kärleksliv. Någon verkar vara intresserad av dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du på ganska dåligt humör. Inget går som du vill och det gör att du hela tiden stannar upp. Privat verkar du ha svårt att komma överrens med din partner. Ni grälar hela tiden med varandra.

 

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du har gjort fel gentemot en kollega, men du är för stolt för att be om ursäkt. Försök att svälja det beska äpplet. Ni ska ju ändå tillbringa en hel del tid ihop så ni bör försöka komma överens.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir aktiv från början till slut. Du vill så mycket, men du vet inte om du kan hinna med allt som är inplanerat. En vän har en massa roliga idéer som han/hon vill ventilera med dig. Ta dig tid.

 

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen får du en räkning som du inte har råd med. Försök att få uppskov, det brukar oftast gå bra om man ringer och förklarar läget. Sedan är det till att dra åt svångremmen ett par hål.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt ivrig att få något gjort idag och det förvånar din vän. Han hon trodde du skulle vara seg efter helgen, men det är snarare tvärtom. Du får extra energi av en positiv planetkonstellation.

 

Skytten 22/11-21/12

Oroa dig inte så mycket över vad alla andra tycker och tänker. Det viktiga nu är att du själv är nöjd med det du gör. Var stolt över det du åstadkommit den senaste tiden. Glöm inte bort en vän.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Ekonomin spelar stor roll i ditt liv just nu. Du har inte så mycket pengar som du skulle vilja och det gör att du inte kan unna dig det där extra. En snäll släkting bidrar med lite guldkant på tillvaron.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lång och enformig. Du har för mycket att göra på jobbet för att orka med att ta en diskussion med din partner på kvällen. Skjut upp alla beslut till imorgon.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir riktigt trevlig. Du har så mycket som du vill hinna med och du har en massa roliga idéer. En vän till familjen har ett förslag om semestern, lyssna på vad han/hon har att säga.

 

 

 

 

Annons