Tisdag 30/6

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en aktiv dag för alla Vädurar. Du är tvungen att fatta snabba beslut och du får inte tveka. Det är viktigt att du veta vad du vill om du ska lyckas idag. En chef håller ögonen på dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv och du gör ditt bästa för att hinna med, men en arbetskollega sinkar dig genom att inte ha tillräcklig fart. Försök att inte irritera dig på din kollega, hon har inte samma erfarenhet som du.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att visa vem du är. Månen gör att du reagerar mycket på känslor och din intuition ökar. Det finns en person på din arbetsplats som inte mår bra, men som döljer sina problem väl.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen konfronteras du med ett privat problem. Det kan röra sig om en uttråkad släkting eller en vän som vill att du ska roa honom/henne. Du bör säga ifrån redan nu så slipper du problem senare.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du flera förslag beträffande ditt arbete som du överväger och förkastar. Det är bra om du talar om varför du inte följer de tips du fått, annars verkar du bara nonchalant.

 

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen blir en ganska seg dag för de som är födda i jungfruns tecken. Du har varken ork eller lust att ta tag i besvärliga projekt utan håller dig till det vanliga rutinarbetet istället.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu så varieras ditt humör lika mycket som vädret. Ena dagen är du bara solsken för att nästa vara ett riktigt åskväder. Det är Uranus som påverkar dina känslor, och den påverkan är extra stark just nu.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du svårt att se vad som behövs göras. Du tenderar att glida omkring utan att riktigt ta tag i något. Dina svårigheter att fokusera beror mest på att du är trött och behöver få vara ledig.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag bör du undvika att hamna i trubbel. Det ligger otur över ditt tecken och det gör att allt du tar dig för går sett. De här influenserna är ofta intensiva som tur var korta. Om ett par dagar är det över.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Din motivation att göra något åt din situation ökar under dagen. För första gången på länge känner du att verkligen vill förändra din vardag. Du har kommit ut ur sömngångartillståndet som du befunnit dig i.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig med vad du säger till en kollega. Han/hon är väldigt känslig just nu och kan reagera häftigt på kritik. Försök att linda in kritiken i bomull och servera med en skvätt beröm.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din inställning till omvärlden skiftar från dag till dag. Ena dagen är du på gott humör och då gillar du allt och alla. Andra dagar är du deppig och då tycker du att världen övergivet dig.

 

 

 

 

Annons