Onsdag 1/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Visa respekt inför ditt arbete. Om Du struntar i de rutiner som finns är risken stor att du inte kommer att åstadkomma något idag. En vän följer din utveckling på jobbet med stort intresse.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du det lugnt. Antingen är du ledig eller så är det inte så mycket att göra på jobbet. Det ser ut som du är ovanligt social idag. Du roar dig med dina vänner och struntar i att vara så korrekt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en trevlig dag på många sätt. Venus ger dig en skjuts i rätt riktning och du känner att du äntligen vågar ta tag i ditt sociala umgänge. Du vill träffa nya människor och du är på gott humör.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn dag för Kräftan. Det mesta går på rutin och du gillar att jobba utan att det är för stora krav på din insats. En vän har ett trevligt förslag beträffande kvällen. Den ser ut att bli lyckad.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Var inte allt för säker på dig själv då kommer du garanterat att göra fel. Ibland är det bättre att vara ödmjuk istället för självsäker. Du kan behöva se på dig själv genom någon anas ögon för att förstå vart problemet ligger.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har inget för att du smörar för din kollega. Hon är inte den som faller för ett vackert leende, du måste visa att du är kompetent för att imponera på henne/honom. Lägg din energi på jobbet istället.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar dagen som den kommer. Genom att inte stressa kommer du att hinna mer än du tror. Ditt problem är att du vill vara alla till lags och det fungerar inte särskilt bra i längden.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir väldigt kreativ. Du lyckas med ett projekt som du inte klarat av tidigare. En vän har goda nyheter som rör hans/hennes familj. Du är glad för din väns skull, men önskar att det var du istället.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu ifrågasätter du mycket. Du har svårt att fokusera dig på en sak i taget och det resulterar i onödiga fel. Försök att vara noggrann och dubbelkolla allt som du gör så slipper du jobba över.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill di bråka, men du har svårt att hitta en lämplig person att mucka gräl med. Vanligtvis är du inte särskilt aggressiv, men nu påverkas du negativt av Mars och då blir du retlig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

En underström av negativ energi gör livet ovanligt jobbigt på arbetet. Du har svårt att komma överrens med dina kollegor, främst för att det råder delade meningar om ett projekt som ni förväntas samarbeta med.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du chansen att bevisa för både dig själv och din omgivning att du kan mer än du tror. Du har massor av kreativa idéer, det gäller bara att omsätta dem i praktiken. Var inte rädd för att du ut svängarna.

 

 

 

 

Annons