Torsdag 2/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Var envis, det kommer du långt på. Ger du upp för lite motvind kommer du inte bara göra dig själv besviken, din partner kommer att bli riktigt ledsen. Ett brev överraskar dig och skakar om din värld.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag ska du inte argumentera med chefer i höga positioner. Det finns någon som gärna skulle vilja sätta dig på plats och risken finns att han/hon utnyttjar din ärlighet emot dig. Håll tand för tunga.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du chansen att bevisa något för en vän. Det kan gälla er vänskap eller bara ett enkelt förtroende, men det är viktigt att du verkligen är lojal. Om du tvekar så kan en fin vänskap bli förstörd.

 

Kräftan 21/6-22/7

Pengar är det ämne som ligger högst upp på samtalslistan idag. Du har planer för sommaren, men det verkar innefatta en hel del kontanta medel som du inte har i dagsläget. Kanske vore det bra med ett extrajobb.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tvekar mycket när det gäller att anförtro dig till en kollega/vän. Visst litar du på den här personen, men inte så mycket som du skulle vilja. Det finns ett drag av oärlighet som du kan ana under den polerade ytan.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är det mycket att tänka på. Du lyckas övertyga en chef om fördelen med ett projekt som du har, men då sätter sig nästa på tvären. Det verkar inte som din dröm kommer gå i uppfyllelse idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du alldeles för envis för ditt eget bästa. Det vore bättre om du kunde kompromissa med din vän, men tyvärr ligger det en stark påverkan från jord över ditt tecken och det gör att du inte vill kompromissa.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen börjar bra och slutar ännu bättre. Det är få dagar som du har sånt flyt som just denna torsdag. Det enda du bör undvika är spel av alla slag. Din lycka täcker inte in ekonomiska förluster.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du vet vad du vill och du är beredd att strida för din ståndpunkt. Visst är det beundransvärt med en så stark tro, men i det här fallet så kommer du ändå inte kunna övertyga din omgivning.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var försiktig med en kollega. Hon/han har länge varit avundsjuk på dig och nu finns risken att det blommar ut till ren illvilja. Han/hon kan lätt sprida ut osanna rykten om dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du ingen chans att hinna ikapp till den deadline som du har. Det är bättre att be om uppskov i god tid istället för i sista minuten. Visa att du har kontroll, men att du behöver mer tid.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen hinner du inte göra det du planerat så en del av kvällen kommer att gå åt för att avsluta de projekt som du påbörjat. Till ditt försvar kan man säga att du inte ger upp fast timmen är sen.

 

 

 

 

Annons