Fredag 3/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen blir du förvånad över hur en av dina kollegor uppför sig. Du hade hoppats att den här personen skulle ta motgångar lite mer vuxet än han/hon gör. Nu får du ta smällen istället.

 

Oxen 20/4-20/5

Du funderar mycket över framtiden. En av dina kollegor slutar och hon/han lämnar ett stort hål efter sig. Det behöver inte var någon som du jobbar med utan bara vara någon som du fikat med.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu satsar du mycket på dig själv som person. Du tycker att du gett allt på jobbet under våren och nu är det dags att prioritera dina egna intressen, dina vänner och din familj. Ett klokt beslut.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir trevlig på mer än ett sätt. Du känner att du hinner med en massa roliga saker, men jobbet blir lite lidande. Just nu har du ingen energi över till arbete, du vill festa med dina vänner istället.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om att ta för sig. Var inte rädd för att få nej av en vän, det kan krävas fler än ett övertalningsförsök innan du får din vilja igenom. Det gäller att vara envis och stark.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du chansen att vara social med en person som du inte umgås med så ofta. Det blir en trevlig dag då du upptäcker nya sidor hos din vän som överraskar dig på ett positivt sätt.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej till ett förslag som rör kvällen. Egentligen är du för trött för att orka vara social, men samtidigt känner du att du borde försöka umgås lite mer med dina vänner och tänka mindre på ditt jobb.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du möjlighet att göra ett val som kan påverka din framtid. Frågan är om du törs chansa lite eller om du väljer att köra med säkra kort. Just nu påverkas du starkt av en influens som gör att du har svårt att bestämma dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Visa att du har skinn på näsa. Du vinner inga pluspoäng på att agera som alla andra vill. Då framstår du snarare som mesig. Har du en annan åsikt så stå för den även om det blir tufft.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu kretsar ditt liv till stor del kring dina vänner och din släkt. För dig är det viktigt att känna dig trygg och det gör du genom att ha ett brett socialt nätverk. Fredagskvällen handlar om att säga nej.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du fler risker än vanligt. Du har en del planer för framtiden, men för att de ska lyckas så måste du chansa lite. Din partner gillar inte att du sätter er gemensamma framtid på spel.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill bara slappna av och ta det lugnt idag. Om du jobbar så går timmarna garanterat segt. Din motivation är på noll och du upplever dina ko0llegor som irriterande. Just nu vill du vara ifred.

 

 

 

 

Annons