Lördag 4/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

  Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen får du chansen att vila upp dig ordentligt. Du verkar ha få eller inga planer för dagen och det är bra, du behöver den här pausen från vardagen för att hämta kraft och motivation till nästa vecka.

 

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lagom aktiv. Du är just nu inne i en period då du klara att hantera både motgångar och medvind på ett vuxet sätt. För dig är det en ny erfarenhet att agera så lugnt även under stressande situationer.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att välja. Oavsett om det rör sig om livsavgörande beslut eller om det bara är mindre detaljer så blir du helt ställd. Din velighet påverkar hela din dag på ett negativt sätt.

 

Kräftan 21/6-2/7

 Du har en del att fundera över. Det gäller för dig att du inte tvekar idag då kan det bli fel. Om du gör ett val ska du stå fast vid det även om du känner dig tvivlande. Visa att du kan bestämma dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

En person intresserar dig, men du vet inte hur du ska närma dig honom/henne utan att ditt intresse blir för uppenbart. Du vill verka lite cool, samtidigt som du vill visa att du uppskattar personen ifråga.

 

Jungfru 23/8-22/9

Har du en partner finns det risk att ni grälar idag. Du har svårt att komma överrens med de flesta just nu, särskilt de som står dig nära råkar illa ut. Det är en besvärlig och rätt långvarig influens.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag får du hjälp av din egen planet Venus. Hon ger dig både den energi och den karisma som du behöver inför kvällen. Det verkar som du är bjuden på fest eller på en middag där du vill imponera.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Om du får chansen att visa vad du går för idag ska du inte tveka att glänsa. Det här är ingen tidpunkt då du bör vara ödmjuk och tillbakadragen.  Gläns som den karismatiska person du är.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag vill du umgås med dina vänner utan att ha dåligt samvete över allt som du struntar i att göra. Ta tag i alla uppgifter imorgon istället och unna dig en riktigt skön och lat dag med dina vänner.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att skilja på sanning och lögn. En bekant har vävt ett nät av lögner omkring dig och det är först nu som du inser att något inte är som det ska. Du bör ta tag i problemet på en gång.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Din familj betyder mest för dig just nu, men du är dålig på att visa hur mycket du uppskattar dem. Försök att göra något överraskande och roligt för att muntra upp dem du tycker mest om.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din övertalningsförmåga är legendarisk. Du får nästa alltid som du vill när du verkligen går in för det. Blandningen av dramatik, och väl valda ord gör att ingen i din närhet törs säga nej.

 

 

 

 

Annons