Söndag 5/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

  Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du dålig på att be om ursäkt även när du gjort fel. Din stolthet gör att du inte kryper till korset för någon. Kanske är det dags att du ändrar lite på den här sidan av dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att komma ikapp. Det kan vara något i hemmet eller ett extra arbete som du ligger efter med. Du avskyr att bli sen med saker som du lovat att göra. Du är punktlig som person.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du roligt. Du umgås med vänner och du glömmer nästan bort att det är vardag imorgon. Se till att inte kvällen blir allt för sen, då får du lida imorgon och det är ingen höjdarstart på veckan.

 

Kräftan 21/6-2/7

Idag ska du utnyttja din förmåga att anpassa dig. Du behöver acklimatisera dig till en ovan situation och någon iakttar hur fort du lyckas med din adeption. En hel del står på spel.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Söndagen blir lugn, nästan för lugn för din smak. Du gillar när det händer saker omkring dig men just nu är det ovanligt stillsamt. Se till att aktivera dig innan du tar ut din rastlöshet över din omgivning.

 

Jungfru 23/8-22/9

Tillåt dig vara lite fräck idag. Du är nästan alltid korrekt så det är bara trevligt som du släpper lös en mindre kontrollerande sida av dig själv. Överraska dina vänner och din familj. Med din nya personlighet.

 

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir en riktig lisa för själen. Du njuter av en lugn dag med få eller inga störande avbrott. Det blir en dag att samla kraft och bara ta det lugnt. Du funderar mycket över framtiden.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din karisma är på väg att växa sig starkare. Det är en kombination av Månen och Venus som gör sig gällande. Utnyttja den här temporära medvinden till att göra något bra med som att engagera dina kollegor.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du visar prov på dåligt omdöme idag. Det kan vara ett beslut som du fattar eller ett råd som du ger till en vän. Försök att inte lägga dig i andra personer angelägenheter idag för det slutar i katastrof.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var glad för att du får en chans att visa att du kan mer än det du tidigare presterat. Det är sällan som man erbjuds en andra chans, i alla fall i de här sammanhangen. Nu kan du ställa allt till rätta igen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att hålla många bollar i luften samtidigt idag, men risken är stor att du tappar kontrollen. Just nu är du inte särskilt fokuserad och det behövs om du ska lyckas ro hem alla projekt som du startat upp.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Ta inga risker när det gäller pengar just nu. Du tenderar att göra usla affärer och det kan påverka din ekonomi för lång tid framöver. Annars blir söndagen både trevlig och avslappnad.

 

 

 

 

Annons