Måndag 6/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

  Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rätt så aktiv. Du hinner med en hel del roliga saker på eftermiddagen. Men förmiddagen handlar mest om arbete och försummade plikter. En kollega är missnöjd med dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Var försiktig med vad du säger idag. En kollega/vän är extra känslig och kan tänkas ta åt sig av dina kommentarer fast du inte menar något illa med dem. Var petig med dina arbetsuppgifter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte ombytlig idag, det har du inget för. Du måste stå för din åsikt, hur jobbigt det än känns. En person som du tycker om beundrar dig också. Varför inte inleda ett samtal med henne/honom.

 

Kräftan 21/6-2/7

Idag får du ett förslag av en person som du inte gillar. Avfärda det inte bara för att du tycker budbäraren är jobbig. Fundera igenom anbundet, det kan ge dig mer än du anar.

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag chansar du mer än vanligt. Du gillar att vara lite vågad ibland, som nu när du har möjlighet att lyckas med ett riskprojekt. En kollega kommer med ett bra förslag beträffande ert gemensamma uppdrag.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att lyssna på andra just nu. Visst ger du sken av att vara uppmärksam, men egentligen har du avfärdat deras åsikter innan de ens börjat att berätta vad de känner och tycker. Du anser att du är bäst.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag hinner du med en massa olika projekt. Att det fungerar så bra beror främst på att du är ovanligt välorganiserad. Det här kommer att bli en dag som du känner dig mer än nöjd med.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att fokusera dig på jobbet. En person i din privata sfär tar för mycket av din uppmärksamhet . Du måste tala om att du inte hinner med honom/henne så mycket som du skulle önska.

 

Skytten 22/11-21/12

Det finns en massa personer som du bryr dig om, men som du inte har haft tid för den senaste perioden. Det vore bra om du tog dig själv i kragen och ringde eller mailade ett litet hej.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Det blir en ganska intensiv måndag för din del. Som vanligt har du mycket inbokat och tidschemat är tajt. Att du aldrig lär dig av dina misstag, du borde veta bättre vid det här laget, eller hur.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du misstänker att du gjort bra ifrån dig på jobbet, men du är förvånad över att ingen har kommenterat din insats. Kanske beror det på att några av dina kollegor är avundsjuk på din förmåga att fixa saker.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du en ny vän om du vara skippar dina fördomar. Du möter en person som vid första anblicken verkar mer skrämmande än till talande. Ge honom/henne en chans, den kan bli en vän för livet.

 

 

 

 

 

Annons