Tisdag 7/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska tråkig tisdag. Du är på dåligt humör och det drar ned stämningen för övriga. Försök att peppa dig själv. Du mår bättre om du slutar att grubbla över problem som ligger utanför din makt att lösa.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en händelserik dag på mer än ett sätt. Du får en utmaning att sätta tänderna i på jobbet och för en gång skull tycker du att det är skoj med den här typen av projekt som du normal sett undviker.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns underströmningar av irritation runt ditt tecken idag. Det kan röra sig om gammalt groll som plötsligt flyter upp till ytan. Det är viktigt att du och din vän ventilerar det här problemen.

 

Kräftan 21/6-2/7

Det blir en trivsam dag. Du har mycket som du vill göra, men inte mer än att du hinner med lite skoj mellan varven. Ett personligt råd ger dig en idé, du känner dig ovanligt kreativ just nu.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du ett riktigt rytande Lejon. Någon har kränkt din stolthet och då är du inte att leka med. En vän försöker att lugna ned dig, men du lyssnar inte på honom/henne. Räkna till tio innan du öppnar munnen idag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar inför ett beslut som kan beröra fler personer än dig. Du vet att det här är den enda rätta vägen att gå, men samtidigt avskyr du att se människor som du tycker om bli utnyttjade .

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt aktiv. Du håller igång mest för att du inte bara vill sitta stilla. En kollega tycker att du påminner om en yr höns som springer hit och dit utan att få något vettigt gjort.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag kommer en kollega som du inte känner så väl visa dig medlidande. När du sitter fast i ett knivigt problem så får du en hjälpande hand av just den här personen. Du blir tacksam över hans/hennes insats.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du inte så motiverad som du borde vara. Din arbetslust har dalat de senaste veckorna så till och med uppgifter som du i vanliga fall tycker är roliga upplever du som fruktansvärt trista.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du behöver sol för att få energi. Så länge det är tråkigt väder försvinner du in i en dimma. Du orkar inte ta tag i någonting. Så fort solen visar sig förändras du och blir både glad och aktiv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Pengar är ett ständigt återkommande problem. Du vill spendera pengar på lite lyx, men det finns inte tillräckligt med resurser just nu för extravaganta utsvävningar. Du får helt enkelt hålla tillgodo med vardagslyx.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din åsikt är stark just nu och det kan hända att du irriterar en vän genom att hela tiden hävda att du har rätt. Kanske kan det finnas två lösningar på samma problem, det gör att både du och din vän har rätt.

Annons