Onsdag 8/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

  Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du väldigt målmedveten och det är bra. Du uppnår det du vill med minimal ansträngning tack vare noggrann planering. En vän har åsikt om ditt beteende den senaste tiden.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar på dig mer ansvar än du borde. Egentligen är det inte ditt jobb att styra upp alla andra utan att leverera på samma villkor som dina kollegor. Tyvärr avskyr du kaos så då tar du över och ser till att det fungerar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har möjlighet att lyckas i kärlek idag. Om du har en flirt på jobbet så ska du våga visa lite mer av vad du känner. Dina odds att få en positiv respons är höga. Kvällen blir lugn och skön.

 

Kräftan 21/6-2/7

Ett viktig meddelande från en släkting kan få dig att tappa fattningen idag. Det här är inte alls vad du förväntat dig och du blir väldigt ställd. En vän vill att du ska ge henne moraliskt stöd i en svår situation.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ditt dåliga humör går ofta ut över dem som är oskyldiga istället för tvärtom. Du borde fokusera din energi på att lösa problemen istället för att klaga på dem. Ett ständigt gnällande gör ingen glad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har mer energi än vanligt och det kan behövas. Med förändringar både hemma och på arbetet gäller det att du är vaken så att du inte missar något väsentligt. En bekant vill träffa dig privat.

 

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara rätt så provokativ just nu och det bror på Uranus inflytande. Du tenderar att visa upp dina sämre sidor när du får för lite sömn eller känner dig ledsen. Försök att tänka positivt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag gör du mycket bra ifrån dig och du kan vara stolt över dig själv. Det är sällan som någon lär sig så mycket på så kort tid som du gjort. Dina kollegor och dina chefer gillar din inställning till jobbet.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag har du chansen att bevisa för dig själv att du faktiskt inte vänder kappan efter vinden. Du blir ofta anklagad för att ha svårt att välja sida när två vänner bråkar eftersom du vill förhålla dig neutral.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt framåt just nu och det är lite ovanligt för Stenbockens tecken. Mars ger dig energi och mod att ta för dig även i sammanhang som kan verka avskräckande. Du vet vad du vill.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du trivs ingenstans just nu. Helst skulle du vilja åka bort för dig själv en vecka eller två och slippa tänka på något som har med din vardag att göra. Tyvärr så tillåter varken ekonomin eller jobbet din dröm att gå i uppfyllelse.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir lugn på ett obehagligt sätt. Du anar att det här är lugnet före stormen och snart kommer en orkan att bryta ut på arbetsplatsen. Dina teorier är bildligt sett korrekta.

Annons