Torsdag 9/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

  Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har möjlighet att förändra en arbetsuppgift så att den passar en kollega bättre. Om du gör din arbetskamrat den här tjänsten kommer hon/han att vara dig evigt tacksam. På kvällen väntar en nyhet.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du rätt så kaxig. Du vågar ta för dig både på jobbet och privat. Några av dina vänner är förvånad över din attityd, de både gillar och ogillar den på en och samma gång.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Någon ger dig en komplimang idag, tacka istället för att slå den ifrån dig. Den här personen vill gärna göra dig glad och han/hon menar varje ord som han/hon säger. En vän behöver din hjälp.

 

Kräftan 21/6-2/7

Just nu har du massor att göra, och timmarna tycks inte räcka till. Du måste planera dig dag nogrannare om du ska hinna med. Ibland kan du vara lite förvirrad och då blir jobbet därefter.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Se upp så att du inte glömmer någon födelsedag eller namnsdag idag. Du har varit lite förvirrad den senaste tiden så du har glömt bort sånt som du i vanliga fall inte har problem att minnas.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag påminner du någon om ett åtagande som han/hon gjort. Du gillar inte att behöva agera polis, men i det här fallet tycker du att det är viktigt att löftet hålls. Du vill inte göra ett barn besviken.

 

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin är dagen samtalsämne. Du har stora planer, men tyvärr så är din plånbok inte lika stor. Nu gäller det att visa att du kan prioritera det som betyder mest för dig och vänta med allt det andra till senare.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du chansen att tala fritt ur ditt hjärta utan att du blir dömd. Det är sällan sådana här tillfällen yppas så ta vara på det. Unna dig att säga vad du känner utan att oroa dig för konsekvenser.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du satsar på att visa vad du kan inför en ny arbetskamrat. Egentligen brukar du inte briljera, men något hos den här personen tilltalar dig och gör att du vill imponera på honom/henne.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du chansen att välja något som gynnar dig själv och inte bara din familj. Det är bra att du prioriterar din familj, men ibland skulle du behöva vara lite mer egoistisk för din egen skull.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag hamnar du i knipa om du börjar dividera om pengar. Undvik de samtalsämnen som har med alla former av ekonomi att göra. En vän vill att du visar honom/henne något som du är bra på.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag strålar du. Det finns en person som kan få dig på gott humör med sin blotta närvaro. Den här personen behöver inte säga eller göra något speciellt för att du ska stå där med ett fånigt leende på läpparna.

Annons