Lördag 11/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

  Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag tänker du inte stressa. Du tycker att du förtjänar lite lugn och ro efter en jobbig vecka. Har du semester så kan det vankas både vin och god mar, måste du jobba så softar du gärna framför tv istället.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket som måste göras och det verkar som du har fått ta över mer ansvar på jobbet. Även om du har semester eller är eldig så finns du till hands för nödsituationer, något som du upplever som stressande.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du umgås med dina vänner och njuta av stunden. Du gillar inte att planera din lediga tid eftersom det får dig att känna dig instängd. Friheten är det viktig för dig just nu, du behöver få vara impulsiv.

 

Kräftan 21/6-2/7

Det blir en intressant dag, särskilt för kräftor som är födda i början av tecknet. Ni får chansen att prova något nytt och det kan bli starten för en ny passion i ert libv. Njut av stunden.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar segt, du är inte i toppform, men du försöker så gott du kan. En vän till din familj tar kontakt med dig, kanske är det en släktträff eller något annat engagemang på gång.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det ser ljust ut för ljungfrun den närmaste tiden. Förutom ett par humörsvängningar så har du massor av energi och dessutom tur i spel, i alla fall när det gäller mindre vinster.

 

Vågen 23/9-22/10

Att våga satsa på kärleken är viktigt. Ett förhållande sköter inte sig själv utan behöver omvårdnad för att det ska växa. En vän vill bjuda dig på en middag, tacka ja till det här förslaget så kommer du att ha kul.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra dag för din del. Det har varit mycket den senaste tiden, men nu verkar allt lugna ned sig ordentligt. Du kan äntligen njuta av lite sommarfrid. Ett samtal får dig att fundera.

 

Skytten 22/11-21/12

Dra inga förhastade slutsatser idag, då kan det gå illa. Det är lätt att döma en situation vid första anblicken, men du behöver mer fakta innan du säger något. Var iskall och invänta svar.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu umgås du mycket med dina vänner och din familj. Du mår som bäst när du kan samla dem du älskar omkring dig. En personlig fråga får dig att känna dig lite kränkt, men den är inte illa menad.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Arbetet flyter allt längre och längre bort i ditt medvetande. Antingen har du semester eller så är du bara väldigt bra på att koppla bort sånt som inte har med sol, lata dagar och sommar att göra.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du bygger upp ett nätverk just nu. För dig är det viktigt att ha många vänner omkring dig, då känner du dig mer levande och mer betydelsefull. Du vill vara upptagen både morgon, middag och kväll.

Annons