Söndag 12/7

27 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är på gång. Äntligen känner du dig redo att ta tag i dina personliga problem. Det här är något som du undvikigt eftersom du inte visste om du var stark nog att hantera situationen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att driva människor till sitt yttersta, och få dem att trivas med det. Det handlar om att du gillar att det händer saker omkring dig och att du inte är rädd för att hugga tag i jobbet själv.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn och avslappnad dag då du får chansen att pyssla lite hemma. För dig är det viktigt med ett vackert och harmoniskt hem, även om du inte vill lägga ned allt för många timmar på städning.

 

Kräftan 21/6-2/7

Du tar ställning till dina problem och du ser till att fixa dem så fort som möjligt. I din värld handlar det alltid om att analysera, agera och sedan göra en uppföljning, först då känner du dig säker.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det verkar som du har fattat ett beslut, även om det är undermedvetet. Du får ta ställning till en ny typ av problem som du inte behövt fundera över tidigare, men nu är de plötsligt mycket aktuella.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag ska du undvika all form av kontakt med ditt arbete. Stäng av datorn, telefonen och kanske tv. Du behöver en dag med fullständig vila där du slipper bekymra dig över saker du inte kan påverka.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag är du verkligen rastlös. Du orkar inte sitta still utan påbörjar den ena aktiviteten efter den andra utan att ja ro att avsluta något. Det blir en ganska meningslös dag då du mest känner dig frustrerad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du vågar ta ställning och det är bra. Ditt största problem har varit att du undviker att visa vems sida du står på och det gör att alla känner sig lurade. Ibland måste man välja även om det är svårt.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu känner du dig instängd, särskilt om du har ett förhållande. Du avskyr att vara upplåst, och det gör dig både grinig och oresonlig. Prata med din partner om hur du känner det och hur situationen kan förändras.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Enligt dina vänner är du glad och positiv, men frågan är om det verkligen är så du känner själv. Du har mycket sorg som du inte ännu hunnit bearbeta. Kanske är det dags att ta tag i i problemet innan det växer.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bli lite långsam och du känner hur rastlösheten kommer smygande. Ditt största problem är att du inte kan koppla av med en bok i hängmattan mer än max fem minuter i taget.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du chansen att förmedla kontakten mellan två gamla vänner. Du tycker det är roligt att de äntligen hittar tillbaka till varandra efter så lång tid. För dig är det viktigt med vänskap.

Annons