Måndag 13/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

  Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du slappnar av för första gången på länge en vardag. Du behöver verkligen den här vilan eftersom det är din chans att samla kraft. En vän söker upp dig spontant och det gör att hela dagen blir bra.

 

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att planera. Oavsett om du arbetar eller är på semester så vill du ha någon form av plan. Du gillar inte när saker och ting blir hängande i luften.  Våga vara lite impulsiv.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen får du ett besked av något slag. Det är egentligen ingen överraskning, men du blir ändå besviken. Vad man tror och vad man hoppas på är sällan samma sak. Kvällen blir trevligare än dagen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att komma överens med en av dina vänner idag. Han/hon sårar dig med sina extrema åsikter och du å andra sidan vägrar att se saken från hans/hennes ståndpunkt. Försök kompromissa.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga ifrån till en arbetskamrat/kompis som har en förmåga att driva dig till vansinne. Det är inte det att du inte gillar den här personen, det handlar om att han/hon kan bli för mycket ibland.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du unnar dig att vara lat idag. Har du semester så njuter du till fullo av att slippa jobba. Om du fortfarande arbetar så ser du till att inte överanstränga dig. Du behöver ta det lugnt ibland.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är inne i en period då du fattar väldigt dåliga beslut. Egentligen kunde du bestämma dig för en sak och sedan göra precis tvärt emot, då skulle det bli bättre. Undvik att utmana chefspersoner .

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du en rätt så underlig humor. Du driver både med dina vänner och med din partner, men tyvärr uppfattar dem inte det roliga i det hela. Det är Uranus påverkan som ställer till det.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag ska du inte tvinga dig själv till att göra något tråkigt. Du har låg motivation och risken är att resultatet blir så uselt att du måste börja om från början igen. På kvällen bör du ta det lugnt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland så är du lika envis s som de övriga jordtecknen och just idag så kan du dra fördel av den sidan av din personlighet. Genom att inte ge upp så vinner du en hel del fördelar jämför t med andra, mindre envisa personer.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag satsar du på att göra något för dig själv. Det kan vara en sport, hobby eller något annat som du gillar, huvudsaken är att du följer ditt hjärta. Du behöver en paus från de vanliga rutinerna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt rastlös. Du har inget tålamod utan påbörjar projekt på projekt utan att egentligen avsluta någonting. Försök att ta dig själv i kragen och tvinga dig att avsluta saker.

 

 

 

 

Annons