Tisdag 14/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

 

Väduren 21/3-19/4

Just nu blir du väldigt arg för små saker. Ditt temperament förstärks ytterligare av Mars påverkan och det gör dig dessutom oberäknelig. Försök få grepp om din ilska och låt den inte ta överhanden.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du chansen att göra någon riktigt glad. Det är en tjänst som en vän vill avkräva dig, men som du egentligen inte har tid med. Ta dig tid, din vän är värd din omtanke och hon kommer att uppskatta din lojalitet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir aktiv, du har många saker planerade och måste hålla ett högt tempo för att hinna med. Skriv lappar så glömmer du inte vad du ska göra, ibland blir du förvirrad och då går det mesta snett.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du ofta blir känslomässigt rörd när det inträffar gripande händelser och det irriterar dig eftersom du ser dig själv som en ganska cool person. Bejaka din sentimentala sida, den är en del av dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag ska du undvika allt som har med skvaller att göra. Risken är att du får höra något som sårar dig, men som inte är sant. Tyvärr kan just det här ryktet så ett frö av tvivel trots att det är så viktigt att du inte är osäker.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du en del att fundera över. Det kan handla om ett privat beslut eller något som har med arbetet att göra. Det viktiga är att du inte stressar fram ett besked utan låter det få ta sin tid.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag satsar du på att var så förberedd som möjligt och det är bra. Genom att ligga steget före så spar du en massa tid och en massa bekymmer. En vän som du har bråkat med kommer att vilja be om ursäkt, acceptera den.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att lyssna på vad andra säger. Visst ger du ett sken av att vara uppmärksam, men det är bara på ytan. Den här sidan gör att du missar en massa värdefulla råd som du får av dina vänner.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag är du lekfull. Du känner dig på ovanligt gott humör och det strålar igenom i allt du gör. Dina vänner få se upp så att de inte får ett litet tjuvnyp här och där av dig idag. Du gillar att överraska.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Familjen har blivit det nav som du snurrar kring. Du har haft så mycket förändring i ditt liv den senaste tiden att du behöver en fast punkt. Var försiktig med vad du säger idag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en massa roliga aktiviteter för dig just nu och det är bra eftersom det håller dig på gott humör.  Försök bara att boka in lite ledig tid också. Det är nu du ska unna dig lata dagar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har aldrig varit vän med sommaren, för varmt, för blött eller för kallt för din smak. Just nu kan man märka din antisommar sida på ditt usla humör och dina vassa kommentarer.

Annons