Torsdag 16/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir bättre om du visar vad du känner. Det är när du försöker verka lugn på ytan trots att du kokar inombords som du får problem. En vän har en hel del roliga saker att berätta för dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du vara ifred. Det har varit mycket socialt umgänge, och nu behöver du lugn och ro. Ett förslag från en vän kan muntra upp dig och du bara tar dig tid att lyssna utan att avbryta henne.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir rätt så jäktig. Det verkar som om du är på väg någon stans. Kanske väntar en kortare resa eller en lite längre utflykt. Tänk på att kolla upp om du reser långt. Det verkar bli förseningar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du chansen att visa vilken rolig prick du kan vara när du sätter den sidan till. Släng din gravallvarliga mask och njut av att ha kul. Strunt i om du inte framstår seriös, alla behöver slappna av ibland.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du får full fart på ett projekt som tidigare har varit rätt så motigt. Det här kräver att du firar, ring en vän och ta en helkväll tillsammans. Just nu är du både charmig och social så det kan hända att du möter någon.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din praktiska sida tar över när dina känslor kollapsar och det är bra för på så sätt håller du igång till den värsta chocken lägger sig. Det är nyheter av något slag som vänder ut och in på din värld idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir en lugn dag. Du njuter av att inte behöva ta ansvar i någon större utsträckning. För dig är det rena lyxen att ta det lugnt och strunta i morgondagen. Du får ofta dåligt samvete när du slappar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Du har en förmåga att låta saker slinka ur dig som du egentligen inte borde yppa. Det är Merkurius som påverkar dig såhär och får dig att prata bredvid mun.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din dag blir bra om du undviker onödiga utlägg. Det gör du genom att skippa betalkort och bara ta med så mycket pengar som du kan avvara just nu. Risken är stor att du förköper dig annars.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra torsdag. Du får chansen att göra något som du tycker om och möjlighet att göra det med någon som du verkligen gillar. Kvällen blir lite turbulent. Det finns risk för gräl och tårar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt humör växlar mycket just nu och det bror främst på din oförmåga att kommunicera. Du trycker att din partner borde läsa av dig bättre, men han/hon tycker att du är för otydlig med dina önskemål.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte så feg. Om du inte chansar lite så kan du aldrig vinna något. Det är främst känslorna som du inte vill spela med, du gillar inte att bli utlämnad på gott och ont till en främling.

 

Annons