Fredag 18/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

 

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir inte som du förväntat dig. En oväntad vändning får dig att reagera starkt. Du inser att du inte är så stabil i dina känslor som du trodde. Kanske är det på tiden att du funderar över dina svaga punkter.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir en verklig höjdare. Du umgås med en vän som du inte sett på länge och ni har en hel del att ta igen. Mycket skvaller och många glada skratt kantar den här dagen. Du mår verkligen toppen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Visar du vad du kan idag så kommer allt att gå bra. Det är om du tvekar som du kommer att göra fel. Var självsäker och våga trotsa oddsen. Du har turen på din sida så det ska mycket till om något ska gå snett.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du vara med en person som gör ett starkt intryck på dig. Du blir förvånad över att du inte upptäckt hur attraktiv och trevlig den här personen är. Du gillar verkligen hans/hennes sällskap

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir annorlunda kanske mest på grund av att du inte är beredd på ett möte som inträffar under eftermiddagen. Nu gäller det att du kan vända den här upplevelsen till något positivt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har massor att fundera på och det gäller att du inte tvekar att fatta beslut idag. Om du velar kommer du missa ett unikt tillfälle att göra ett fynd. Du måste följa din intuition, den leder dig rätt.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lugn på gränsen till sömning. Du känner dig lite avslagen och är inte på humör för att göra någonting. En vän har ett roligt förslag som rör kvällen, lyssna på henne/honom, du behöver komma ut.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen upptäcker du en ny talang hos dig själv. Du är mycket stolt över din upptäckt, men vill inte skryta för mycket om den. Det är bra, vissa av dina bekanta kan bli avundsjuka.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag glänser det verkligen om dig. Du är på strålande humör och din karisma är väldigt stark. Om du vill möta nya intressanta människor bör du gå ut ikväll. Du drar till dig personer som bin till en blomma.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu tenderar du att överreagera lite. Det gäller både positiva och negativa känslor. Du blir översvallande glad eller gråtfärdigt ledsen. Det här känslopendlandet upphör om ett par dagar

.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag prövar du dina vingar när det gäller teoretiska diskussioner. Du har alltid varit bra på att argumentera och du tycker det är kul. Nu får du chansen att visa precis hur bra du är.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte som du tänkt dig, men det är inget som du sörjer eftersom det blir mycket roligare än du föreställt dig. Ibland kan verkligheten överträffa fantasin och så är det i det här fallet.

 

Annons