Lördag 18/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och skön lördag. Oavsett om du är ledig eller om du jobbar så känns den här dagen lite extra festlig. Det verkar som om du är bortbjuden ikväll. Tillåt dig att vara kvällens mittpunkt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du drar dig för att skvallra på en kompis, men du vet att förr eller senare måste tala om vad hon gjort. Det här blir lite av ett moraliskt dilemma för dig. Lojalitet strider mot etik och ärlighet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det mycket utomhusaktiviteter som gäller. Mars indikerar en stark energi som ger kraft att orka när du egentligen är slutkörd. Du håller ett väldigt högt tempo både under dagen och under kvällen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag handlar det om dina känslor och din förmåga att ge av dig själv. Vanligtvis brukar du inte ha något problem med att visa känslor, men just nu tycker du det är pinsamt om din vän blir för kramig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen rädda av en vän som inte har något för sig. Tillsammans slappar ni, pratar och njuter. Du känner dig fri och lättjefull. Kvällen blir ganska lugn, men det ligger ett möte i ditt horoskop.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir en enda följetong. Från morgonen till kvällen har du svårt att komma överrens med dina närmaste. Du irriterar dig på småsaker, och din familj klagar över hur gnällig du är. Du mår inte bra.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och skön lördag då du får en del gjort hemma samtidigt som du hinner med en hel del sociala aktiviteter. Se upp med att bada i för kallat vatten, du drar lätt på dig en förkylning.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ska du vara uppmärksam på detaljer. Det finns en gåta som du velat lösa en längre tid, och nu får du både en och två ledtrådar till den här frågan. Utnyttja din goda tur, den är snabbt övergående.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Lördagen blir lagom slapp. Du vet att du borde göra massor av saker, men om du ska vara ärlig mot dig själv så har du ingen större lust att göra någonting. Du känner dig ganska urlakad efter gårdagen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Tänk på att sanningen är viktig. Inte ens vita lögner är godtagbara i det här fallet. Om du känner en person tillräckligt väl så ska du inte behöva komma dragandes med halvsanningar.  Var ärlig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att inse sanningen om en nära vän. Visst har ni haft era gräl, men du kan inte tro att problemet är så allvarligt som det är. Det är viktigt att du står på din väns sida just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du en underbar dag, i alla fal de Fiskar som är födda tidigt i månaden. För de andra fiskarna kan det uppstå problem under eftermiddagen, kvällen. Det gäller att undvika diskussioner.

Annons