Söndag 19/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir jättelugn och jätteskön. Du tar dig inte för något särskilt utan låter bara timmarna glida förbi. Det är fördelen med att vara ledig, du kan slappa med gott samvete. Njut av din dag

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en aktiv söndag. Du verkar vara på väg någonstans. En stor del av dagens tillbringar i någon form av transportmedel. När kvällen kommer är du rastlös och behöver komma ut och röra på dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att se vad du gör för fel. Du anstränger dig verkligen, men din vän tycks inte uppskatta det du gör. Kanske finns det något mellan er som måste klaras upp innan ni kan fortsätta er relation.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en långsam söndag. Du orkar varken ta tag i arbete eller någon annan aktivitet. Ditt behov av sömn är stort just nu så varför inte göra som medelhavs människor och ta en siesta mitt på dagen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att stå för vad du säger och det beror på Plutos lynnighet som påverkar dig just nu. Det är inte det att du inte vill vara ärlig. Det är att du ändrar uppfattning hela tiden som är ett problem.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra. Du har visligen en del att göra, men det mesta är frivilliga saker som du kan slippa undan om du vill. Just nu försöker du finnas där för både din familj och för dina vänner.

 

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen upptäcker du något nytt om en familjmedlem. Först blir du lite chockad eftersom det är något som du inte trodde om den här personen, när chocken lagt sig tycker du att det är kul.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Låt dig själv ryckas med idag. Det är bra för dig att öva upp din impulsivitet. Du har en förmåga att vilja kontrollera varje bit av ditt liv och det lämnar inget utrymmer för spontanitet.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Söndagen handlar om att bekänna färg. Det finns en person som du gillar väldigt mycket, men du drar dig för att erkänna det öppet. Du vill veta vad han/hon tycker om dig först. Du vill vara säker.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du riktigt roligt. Du umgås med vänner som du känt i evigheter och det gör att du inte behöver vara någon annan än dig själv. En av dina vänner är nyförälskad och det gör dig jätteglad.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Visa att du bryr dig om din familj. När du hela tiden undviker intima situationer blir din partner misstänksam. Du måste tala om vad det är som du tycker är obehagligt annars sårar du den du älskar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig dag med dig i centrum för mångas uppmärksamhet. Du är inte van att vara festens stjärna så du är lite blyg i början, men du vänjer dig snabbt vid alla komplimanger som du får.

Annons