Måndag 20/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Sakta ned tempot, det är ingen idé att du stressar. Nu har du chansen att verkligen vila upp dig, i alla fall om du är ledig. Även om du arbetar kan du ta det lugnt, du kan passa på att göra det du inte hinner annars.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra. Du har en del småpyssel som du vill få klart innan du unnar dig lite lugn och ro. För dig handlar dagen om balans. Balans mellan lättja och arbete, skugga och sol. En vän väntar på ett besked ifrån dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det plånboken som styr alla aktiviteter. Om du känner dig rik så slår du på stort, men om det är pengar som fattas så blir du mer uppfinningsrik och hittar på något billigt, men roligt alternativ.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du bör höra av dig till en släkting, men det tar emot att plocka upp telefonen och ringa. Varför inte skicka ett brev, du tar kontakt men det blir inte för personligt. En vän vill att du ska följa med ut ikväll.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det ser ut som lättjefulla dagar för din del. Antingen är du ledig eller så behöver du inte göra särskilt mycket på jobbet. Ditt tecken har en social influens som gör dig mycket pratglad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag överväger du ett anbud som du har fått. Det kan röra sig om pengar, arbete eller ett volontärprojekt. Det här är ett beslut som inte bli lätt att fatta. Det är för mycket som står på spel.

 

Vågen 23/9-22/10

Du visar medlidande med en vän som har hamnat i knipa. Det kan röra sig om ett personligt bråk eller en konflikt på jobbet. Ditt stöd betyder mycket för din vän, och hon lyssnar gärna på dina råd.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Skorpionen har ett inflytande från Månen som gör dig ovanligt lättirriterad. Ditt lynniga humör håller i sig hela dagen och kan skapa konfliktsituationer. Försök att reglera dina värsta ilskeutbrott.

 

Skytten 22/11-21/12

Det finns få personer som kan koppla på sin charm i trängda situationer lika bra som du kan. Det är just din talang inom det området som räddar den här måndagen från att bli katastrof.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du chansen att en än gång bevisa för dig själv att du fattat rätt beslut. Du drabbas ofta av plötslig osäkerhet och då behöver du övertala dig själv att inte ångra den väg du valt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du möjlighet att vistas en del utomhus. Du älskar den positiva energi som du får från naturen. Det får dig att slappna av på ett sätt som ingen inomhusmiljö kan åstadkomma.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 Dagen blir rätt så långsam, du är uttråkad men orkar samtidigt inte aktivera dig. Kanske borde du gå med i en klubb eller en förening så du kan träffa nya vänner med lite annorlunda intressen.

Annons