Tisdag 21/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag har du en bra möjlighet att förändra ditt beteende mot en viss person. Det är sällan man får en andra chans när man gjort bort sig så kraftigt som du har så ta till vara på den här chansen.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska slö, du får inte särskilt mycket gjort med du har trevligt. Ibland kan man tillåta sig själv att slöa ordentligt. Lättjan fyller sin funktion, den hjälper dig att ladda batterierna inför hösten.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Om du vill reda ut ett problem som du har med en vän är det viktigt att du öppnar upp dig och talar om vad det är som är fel. Din vän kan inte läsa dina tankar och har svårt att förstå dina fina vinkar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen blir mer aktiv än du tänkt dig. Ett projekt som du glömt bort börjar plötsligt bli akut att avsluta så nu får du lägga på ett kol. Ta hjälp av en vän, då blir det i alla fall trevligt att jobba.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Din humor lyser upp dagen för dina vänner. Du gillar att skämma bort dem du tycker om med skratt och skoj. Idag skiner du verkligen som en liten sol och det gör att dagen blir fantastisk.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen blir du tvungen att ändra på dina rutiner och det gör dig grining. Du gillar struktur och ordning och allt som rubbar din cirklar irriterar dig. Du borde öva upp din flexibilitet lite.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du chansen att bli mer framgångsrik än din vän inom ett gemensamt område. Det har alltid pågått lite av en tävling mellan er båda och idag är det din tur att få glänsa något klarare än hon.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ovanligt lugn. Det finns få influenser som påverkar Skorpionens tecken. Kanske är det lugnet före stormen. Hur som helst ska du passa på och njuta av en så fridfull dag som den här.

 

Skytten 22/11-21/12

Det finns något eller någon i ditt förflutna som du inte gjort upp med. Kanske är det dags att du tar ta i det här innan det blir ett problem. Redan nu påverkar det dig mer än du anar.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du möjlighet att visa upp dig för en person som du är lite intresserad av. Just nu handlar er relation med om att burra upp fjädrarna och cirkulera runt varandra med ett vaksamt intresse.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tillbringar mer tid med familjen än vanligt just nu. Det är skönt med lite lugn och ro eftersom du är innerligt trött på ditt arbete. Kanske har du kommit till en punkt i ditt liv då det är dags för en förändring.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar mycket om att våga säga nej till dem tycker om. Ofta är du för rädd att du ska såra dina närmaste så du går med på att göra saker som du helst skull vilja slippa.

 

 

 

 

 

Annons