Onsdag 22/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra dag för alla Vädurar, men speciellt för dem som är födda före den 7/4. Ni har turen i det mesta ni tar er för idag. För alla andra Vädurar blir dagen lugn och utan överraskningar.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du chansen att säga nej till en person som länge irriterat dig, men som du inte kunnat sätta på plats. Nu har du möjlighet att markera din frustration, men frågan är om du inte är för snäll för att göra det.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

För att vara en vanlig onsdag så känns den nästan lite magisk. En person som du inte sett på länge hör av sig och har en otrolig historia att berätta. Något drabbar en släkting och det känns nästan som om det är ödet som styr.

 

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir rätt så stressig och det beror på att du tagit på dig mer att göra än du hinner med. Du måste försök att varva ned ordentligt, det finns ingen möjlighet att vila i slutet av den här veckan.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en fråga som du gärna vill ställa till din vän, men du är rädd att den kan missuppfattas. Tänk dig för noga hur du ska kunna formulera dig så att du får ditt svar utan att göra din vän ledsen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag måste du försöka att avsluta något av alla projekt som du påbörjat. Du börjar likna en Vädur mer än en jungfru i din rastlöshet. Du ser hela tiden nya saker att göra och då släpper du det du håller på med.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir harmonisk. Du njuter av stunden och lyckas koppla bort alla tankar på framtiden. För dig är det viktigt att hitta en inre balans och en yttre harmoni i vardagen. Vågens tecken handlar om jämvikt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Utan att veta det har du lyckats reta upp en ganska inflytelserik person med en enda kommentar. Du kan verkligen ställa till det för dig. Om du ska lyckas ta dig ur den här knipan behöver du vara listig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du en god möjlighet att vinna en mindre summa på ett spel där slumpen styr. Du har turen på din sida och det kan också göra att du hittar fynd på auktioner eller loppmarknader.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Att tveka är ingen bra idé idag. Du måste vara bestämd och veta vad du vill, annars får du problem. Det bästa är att du lägger upp et strategi för den här dagen innan du sätter igång på allvar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite förkyld just nu och det gör dig ovanligt kinkig. Inget är riktigt bra och ditt dåliga humör går ut över din familj som tröttnar på ditt ständiga gnällande. Du måste rycka upp dig ordentligt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du möjlighet att påverka en person som du inte brukar kunna påverka. Hon/han har sett vad du kan åstadkomma och är imponerad av ditt arbete och därför också mer benägen att lyssna på dig.

 

 

 

 

 

Annons