Torsdag 23/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Ditt tålamod är fantastiskt just nu. Du klarar nästan vad som helst och det gör att dina vänner blir imponerade. Tålamod är normalt inte Vädurens främsta drag, så det har verkligen skett en förändring.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu satsar du på din familj. Du lägger ned mycket tid och mycket möda på att få alla att trivas. Fantastiska middagar, massor av kramar och roliga upptåg präglar din vardag just nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en överraskning att vänta i slutet av dagen. Den är inte särskilt stor, men du blir ändå glad att någon du tycker om har ansträngt sig för att få dig att må bra.  Kvällen ser lugn ut.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag hinner du inte med allt som du planerat och det gör dig frustrerad. Ditt största problem är att du just nu bokar in mer aktiviteter på en dag än vad det finns timmar till. Var realistisk när du planerar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen provar du på en ny aktivitet och det blir kärlek vid första ögonkastet. Det här är något som du verkligen kan tänka dig att hålla på med. Det är sällan du faller så pladask för en aktivitet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du alldels för mycket i tankarna och det gör dig förvirrad. Du har svårt att hålla ordning på vad som ska göras och din familj känner inte igen dig. Unna dig lite vila. Du behöver lugn och ro.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du möjlighet att komma ut i naturen. Egentligen är du inte den typen av person som älskar naturvandringar och utomhusaktiviteter, men i lagom dos tycker du att det är jättetrevligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket som du vill hinna med idag så se till att börja dagen i tid. Om du blir sen redan på morgonen kommer du ligga efter hela dagen och det gör det svårt att planera effektivt.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Ekonomin spelar en stor roll när du ska fatta ett beslut som rör din framtid. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till, men ekonomin blir den avgörande. Du är frustrerad över att pengar ska styra dina val.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du vara med din familj. Du känner dig mer harmonisk och mindre stressad när du pratar med din familj. Det orkar alltid lyssna på dig utan att tröttna trots att du ältar samma saker hela tiden.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du en del små projekt som du måste avsluta innan du kan ta ledigt på riktigt. Du känner att det blir lite stressigt, men samtidigt så vet du att du har en lång, skön helg att se fram emot.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du verkar ha problem med elektronik idag. Allt som du tar i strular oavsett om det är datorer, tv-apparater eller telefoner. Kanske borde du ta en helt teknikfri dag istället.

Annons