Lördag 25/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir väldigt lugn. Du väljer att inte ta tag i en enda av alla måsten som du har liggande på hög. Se det som en terapi att få vara genuint lat en hel, skön, lång dag. Du till och med undviker dina vänner.

 

Oxen 20/4-20/5

Aktivitet är nyckeln till den här dagen. Du har så mycket du vill hinna med men du är trött och det gör dig inte särskilt effektiv. Har du chansen ska du ta en tupplur mitt på dagen, det kommer att ge dig energi.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då dina vänner betyder extra mycket för dig. Du tycker det är viktigt att visa hur mycket du uppskattar dem. Kvällen ser ut att bli kul, det verkar som det är en fest på gång.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du ett meddelande som oroar dig. Du känner dig nervös hela dagen, bara för att upptäcka på kvällen att du oroat dig helt i onödan.  Kvällen blir trevlig, du släpper loss ordentligt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen handlar om att visa hänsyn. Du måste inse att det finns fler viljor än din och att alla inte kan följa dina önskemål. Genom att kompromissa lär du dig att visa respekt gentemot dina vänner.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är på toppenhumör idag. Det var länge sedan som du mådde så bra som du gör just nu. Det beror på extra energi från Solen tillsammans med en positiv påverkan av Venus. Njut av den här dagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du chansen att vara extra snäll mot en släkting som känner sig ensam. Bara en kopp kaffe och lite småprat gör underverk. Du har en förmåga att få människor att känna sig uppskattade.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du reagerar väldigt starkt på vad dina vänner säger just nu. Det verkar handla om något djup personligt. Försök att analysera varför du blir så arg som du blir. Kanske går det att ändra på.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag är du extra trevlig mot en bekant som du egentligen inte ens tycker om. Du är ute efter en gentjänst, men det blir en bonuseffekt at ditt beteende, du får en ny och mycket charmig vän.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Fortfarande är det familjen som dominerar Stenbockens tecken. Det är viktigt för dig att du har dina när och kära omkring dig. Kvällen blir lugn och utan överraskning, du känner dig trött.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen upptäcker du en ny sida av dig själv. Det är en positiv upptäckt som gör att du orkar ta tag i en del jobbiga projekt som du skjutit upp under en längre tid. Du är på gott humör.’

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du möjlighet att ge dig själv en belöning. Det är inte så ofta som du kostar på dig själv riktig lyx, men nu tycker du att du förtjänat något extra. Kvällen ägnar du åt att ta hand om dig själv.

Annons