Söndag 26/7

05 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att finna ro idag. Lättjan från igår är försvunnen och har ersatts med en gnagande rastlöshet. Nu måste du hitta en aktivitet som tröttar ut dig. Kanske ett joggingpass?

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och skön dag för alla Oxar. Du njuter av att slippa aktivera dig. En familjemedlem vänder sig till dig för att få stöd i en viss fråga. Hon/han vill höra din åsikt och få dina råd.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du lust att överraska en vän. Resultatet blir kanske annorlunda mot vad du tänkt dig, men det blir ändå lyckat. En person i din närhet har en rolig nyhet i beredskap åt dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Äntligen börjar tempot trappas ned och du kan slappna av. Visst är dagen fullbokad, men inte alls i samma utsträckning som tidigare. Nu kan du unna dig lite paus mellan de olika aktiviteterna.

 

Lejonet 23/7-22/8

Frisk luft står på menyn idag. Du behöver verkligen komma ut och andas lite. Det har varit mycket tankar som har virvlat runt i huvudet den senaste tiden, en långpromenad kan hjälpa dig att få ordning på tankarna.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du chansen att göra något helt annorlunda. Du vill egentligen inte prova just det här, men när du väl övertygas att testa så tycker du att det är kul. Det blir en omväxlande dag.

 

Vågen 23/9-22/10

Din dag verkar innefatta någon typ av resa. Det kan ta större delen av dagen att komma fram dit du ska och på kvällen är du trött. Du behöver vila dig så unna dig en varm dusch och kryp tidigt i säng.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen får du reda på något om en vän som gör att du ifrågasätter hans/hennes ärlighet. Det här är en person som du trodde var pålitlig så nu är du väldigt besviken på honom/henne.

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en del att göra hemma idag så det blir inte så mycket umgänge med dina kompisar. Istället ser söndagen ut att bli en riktigt pysslig dag. Du vill fixa till ditt hem så det blir välkomnande och mysigt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Under söndagen hinner du träffa både dina vänner och din familj. Du har ett väldigt rikt socialt liv just nu, och du trivs som fisken i vattnet. Under eftermiddagen möter du någon som fascinerar dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en person som du inte vill springa på, men som du ändå lyckas krocka med idag. Det gör dig på dåligt humör eftersom det här mötet påminner dig om något eller någon som du försöker att glömma.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir ett avslut och en början för Fiskarna. Det är både roligt och lite sorgligt på samma gång eftersom du säger farväl till något du tyckt om att göra, men du har ny spännande uppgifter att se fram emot.

Annons