Måndag den 27/7

11 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att strunt i sådant som du borde göra just nu. Det är som om du inte riktigt orkar ta i praktiska saker. Det mesta under den här dagen går ut på att ha kul, träffa vänner och umgås.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du fullt upp. Det verkar som om du umgås mycket med djur eller barn och det får dig på gott humör. Du gillar deras enkla inställning till livet, den får dig att slappna av och njuta av stunden.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en närstående familjemedlem. Det beror på att den här personen har en förmåga att ge dig dåligt samvete även när du vet att du inte borde ha det. Han/hon spelar på dina känslor.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det är ekonomin som står i fokus idag. Det kan till och med vara så att du bestämmer dig för ett större inköp. Kanske en möbel eller en resa. Du veta att det kommer att bli många billiga middagar framöver.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att komma överrens med en bekant eller en arbetskamrat. Egentligen så handlar det mest om en konkurrens mellan er både. Du vill vara bäst och det vill han/hon också.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen har du inget särskilt att göra och det får dig att bli rastlös. Du ogillar att bara lata dig, då påbörjar du projekt efter projekt utan att ha ro att avsluta ett enda av dem.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar ett steg i rätt riktning idag och det gör din partner stolt. Det rör sig om något som du velat pröva på, men som du inte riktigt våga pröva. En vän till familjen överraskar dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det verkar som om du befinner dig på någon annan plats än hemma just nu. Du ägnar dig mycket åt utomhus aktiviteter och det passar dig bra. Du gillar att hålla kroppen i form.

 

Skytten 22/11-21/12

Utan att veta det har du lyckats såra någon du bryr dig om djupt. Det leder till att du måste börja med en ursäkt och sedan gå vidare och anstränga dig för att reparera er vänskap.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar riktigt bra. Du har massor att göra och du gillar att hålla dig aktiv. En vän har personliga problem och du vill gärna visa att du stöttar henne nu när hon har det som jobbigast.

 

Vattumannen 20/1-18/2

För din del så handlar de närmaste veckorna om att koppla av och fundera. Du vill förändra ditt liv, men d vet inte riktigt hur och när. Låt tanken långsamt få växa fram till ett beslut.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir mer och mer angelägen om att få kontakt med någon från det förflutna. Du gör många försök att nå den här personen, men det fungerar inte. Fundera över varför du plötsligt vill umgås med honom/henne.

Annons