Tisdag 28/7

11 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du upp ett känsligt ämne med en vän, trots att du vet att det kan leda till gräl. Du känner att du inte orkar smyga som katten kring het gröt längre, ni måste reda ut problemet tillsammans.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag är du mycket försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Det finns en risk att du råkar försäga dig om något som ska bli en överraskning och det skulle du aldrig förlåta dig själv för.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig. Det blir en rolig och givande dag på många sätt. Du njuter av stunden och gör det som faller dig in utan att tänka på morgondagen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Kräftor födda i början av månaden måste försöka fokusera mer på sina personliga problem och mindre på sina vänners. Du vill så gärna hjälpa till, men ibland är det bättre att låta saker vara än att lägga sig i.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en händelserik tisdag. Du råkar ut för något som du trodde att du inte skulle kunna hända dig. Månens position gör att det oväntade inträffar och att du måste konfrontera ditt undermedvetna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det lir en lugn och skön tisdag. Äntligen har du hittat ett tempo som passar dig bra. En vän vill ha hjälp med ett beslut och du ställer gärna upp som smakråd, det blir lite omväxling för dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar i högt tempo, men sedan så blir det lugnare fram mot eftermiddagen. Bli inte rädd om du inser att du missat något, du kan alltid ta igen det i morgon. Stressa inte i onödan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dina beslut är väldigt viktiga den här perioden eftersom de påverkar mer än bara den närmaste tiden. Du måste tänka dig för och inte låta dig påverkas för mycket av andras åsikter.

 

Skytten 22/11-21/12

Du undanhåller en närstående person något viktigt och det kan orsaka problem. Frågan är om en personlig konflikt är ett pris som du kan tänka dig att betala bara för att bevara din hemlighet.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det handlar mycket om vänner och arbete för Stenbocken just nu. Visst umgås du flitigt med människor, men mycket av kontakten verkar ske via datorn eller telefonen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir en lugn dag. Du njuter av att vara fri och oberoende, Kanske har du semester eller så råder det väldigt lugna tider på jobbet. Du får en chans att hinna med allt möjligt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att ignorera dina vänners behov även om det egentligen är vad du vill. Du måste visa att du bryr dig att de har de svårt annars så mister du mer än en nära vän.

 

 

 

 

 

Annons