Onsdag 29/7

11 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag tar du itu med saker som du tycker är tråkiga. Det kan vara städning, tvättning eller pappersarbete. En vän har ett förslag beträffande kvällen, det kan bli riktigt trevligt.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är ditt behov att ta hand om andra väldigt stort. Du har svårt att bara luta dig tillbaka och njuta av dagen när andra måste jobba. Tänk på att hitta en medelväg så att du får chansen att vila mellan varven.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en dag då du inte hinner med det du planerat men du gör en massa andra, roliga saker istället. Det är Pluto som står för det oväntade och för de vändningar som den här dagen tar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Visa mer av vad du känner. Ibland kan du vara lite för kall för att din vän riktigt ska kunna lita på dina känslor. Du vet att det handlar om att du är rädd för att släppa taget och hoppa utan säkerhetsnät.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen får du chansen att pröva på en annorlunda aktivitet. Det blir något som du verkligen fastnar för. Du älskar att vara i farten och just den här aktiviteten kräver mycket både fysiskt och psykiskt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du chansen att visa upp en av dina talanger. Du njuter av att vara i centrum för allas uppmärksamhet, även om det bra är för en väldigt kort stund. Du är dagen stjärna.

 

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen får du inte glömma bort att höra av dig till en vän. Det kan vara för att gratta till en födelsedag eller så handklar det bara om att ge den här personen lite extra uppmärksamhet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn och skön onsdag, särskilt för Skorpioner födda mellan 5/10-17/10. Ni ska också passa på att prova något som har med vatten att göra, det kan bli en ny passion i ert liv.

 

Skytten 22/11-21/12

Det finns få personer som du tycker så illa om som dem som sviker ditt förtroende. Nu har du insett att en person har behandlat dig illa och därför så tänker du hämnas.  Barnsligt, men förståeligt.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns flera OM under den här dagen. Allt handlar om vilka beslut du fattar. Det blir en dominoeffekt där det ena leder fram till det andra. Låter det krångligt? Det kommer att klarna under dagen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara allt för hjälpsam kan leda till problem idag. Det finns en risk att någon utnyttjar din snällhet och återbetalar genom att gå bakom din rygg. Du måste välja dina vänner med omsorg.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar om att våga ta initiativ både hemma och på jobbet. Är du allt för blyg kommer du missa en chans att pröva på något verkligt kul. Du måste våga chansa lite mer och vara mindre försiktig

Annons