Torsdag 30/7

11 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du väldigt aktiv. Du har många bollar i luften samtidigt, men var försiktig så du inte råkar tappa både en och två bollar bara för att dina ambitioner är högre än din förmåga.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en riktigt bra dag för alla Oxar. Du har en positiv influens över ditt tecken som gör att du både har energi och massor av roliga idéer. En vän har svårt att acceptera ett avslag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du inte tvinga fram beslut hos din partner. Gör du det kommer både du och han/hon blir mycket besvikna eftersom inget blir bra. Ni måste kompromissa och göra något ni båda vill.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det är inte lätt att se sina rädslor i ansiktet och det är vad du måste göra idag. Det handlar om personliga saker som du helst undviker ens att tänka på. Dags att rensa ut skeletten ur garderoben.

 

Lejonet 23/7-22/8

Ett samtal, brev eller ett mail kan förändra den här dagen. Du inser något om en person som du aldrig kunnat gissa. Om det är bra eller dåligt beror mer på dina fördomar än på personen i fråga.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Det är dags att våga lite mer. Du är för försiktig just nu och det gör att du missar underbara saker. Du måste ta u svängarna lite mer, även om du riskerar att bli sårad. Våga lev lite farligt.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en skön torsdag där du får mycket gjort men ändå hinner slappa lite. Just den här kombinationen av arbete och lättja passar dig utmärkt. Det blir det bästa från två världar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen tar du fram och vässa gadden på allvar. Någon har lyckats trampa på en väldigt öm tå och du är in den som tänker låta dig förolämpas utan att säga ifrån. Ingen sätter sig på en Skorpion ostraffat.

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en underhållande dag då du knappast hinner fundera över personliga problem. Du har trevligt och du verkar vara involverad i ett projekt som stjäl det mesta av din uppmärksamhet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu sörjer du något du har förlorat och det gör att du inte orkar visa upp en positiv attityd hela tiden. Ibland blir du sorgsen och drar dig in inom dig själv . Då behöver du får vara ifred.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra dag då du får massor uträttat utan att behöva stressa. Du gillar att vara produktiv, men just nu vill du att det ska vara kul att jobba inte att du ska vara tvungen att göra det.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du svårt att komma på nya idéer oavsett om det gäller arbetet eller en hobby. Din idétorka är visserligen temporär, men ändå väldigt frustrerande. Du avskyr att mista din kreativitet.

Annons