Fredag 31/7

11 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att hinna med allt som du planerat för den här dagen. Det handlar om dålig organisation snarare än att du är dålig. Du måste strukturera upp din vardag lite bättre. Skriv listor.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en riktigt rolig och partybetonad fredag. Det kan vara att du är bortbjuden, eller så träffar du vänner hemma istället. En person som du inte sett på länge har en glad nyhet att berätta.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga ifrån till en nära vän som utnyttjar dig. Hon/han märker inte själv att han/hon hela tiden drar nytta av dig, utan du måste markera att du inte orkar med det här beteendet längre.

 

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir trevlig och social. Du känner att du har massor att ge både privat och på ditt arbete. Har du semester kan det vara en hobby som upptar en stor del av den här dagen.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Idag gäller det att ryta ifrån. Du är ett Lejon, visa att du är djungelns kung och inte någon liten kattunge som låter dig duperas av ett nystan. Du kan om du bara vill och idag vill du.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din pedantiska sida kan ibland bli väldigt jobbig för andra som gillar att vara mer slarvigt, kreativa. Du uppskattar visserligen kreativitet, men bara om den utför på ett strukturerat sätt.

 

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen får du chansen att ge igen för ett practical joke som du utsattes för tidigare i veckan. Visst har du humor, men bara så länge inget sker på din bekostnad. Nu är det dags för hämnd.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen verkar handla om party för Skorpionens del. Du gillar att vara i farten och att träffa människor. Ikväll är du festen stjärna och du njuter av att vara i centrum för all uppmärksamhet.

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu avskyr du att behöva visa hur sårbar du är. Du vill vara en stark och stabil person, därför har du en välpolerad mask som döljer ditt inre kos. Tänk på att det inte är bra att stänga in sina känslor.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt trevlig fredag då du tar det lugnt, umgås med människor du tycker om och dessutom får en hel del uppslag till kommande projekt.  Det ser ut som du är ledig under en längre period.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen passar du på att stöka lite hemma. Det kan vara städning eller bara lite inredning. Du vill att det ska vara snyggt och trivsamt. Tyvärr gillar du inte att städa så ditt humör är inte på topp.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att aktivera dig just nu. Du har kommit in i en passiv period där du inte orkar ta dig för någonting. En vän försöker muntra upp dig lite, och det är du tacksam för. Du avskyr att känna dig så här.

 

Annons