Lördag 1/8

11 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lugn och skön. Du njuter av att slippa stressa. Det kan var något som du glömt, kolla din almanacka så slipper du pinsamma överraskningar. Du saknar en som varit bortrest ett tag.

 

Oxen 20/4-20/5

Det finns få personer som du respekterar så mycket som din partner, ändå tvingas du inse att han/hon är mänsklig och ibland lite småsint. Du gillar inte att få din drömbild krossad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir bra om du bara undviker alt för stora kontanta utlägg. Du har lätt för att falla för alla typer av frestelser just nu och kan lätt överköpa dig om du inte ser upp.  Undvik all reor idag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Eftersom du styrs av månen så påverkas dina känslor starkt, särskilt när Månen är i den position som hon är just nu. Du kommer att märka att du har lättare för att blir arg, ledsen eller översvallande glad den närmaste tiden.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Att tveka tjänar inget till när man är i den situation som du är just nu. Du måste vara stark och visa att du veta vad det är du gör. Så fort du blir velig så kommer någon annan att utnyttja din svaghet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag ska du unna dig lyxen att ta hand om dig själv. Ofta har du inte tid att vårda ditt yttre så mycket som du skulle vilja. Idag är det en bra dag att lyxa till det med nyttig mat och ett långt skönt bad.

 

Vågen 23/9-22/10

Innan du bestämmer dig för vad du vill göra måste du vara mycket försiktig med vem du avslöjar dina tankar för. Risken är att fel person går bakom din rygg och skvallrar innan du bestämt dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra lördag. Du har äntligen hunnit ikapp dig själv och kan slappna av på allvar. En personlig fråga får dig att fundera lite extra. Du inser att det finns val som du bör göra inom en snar framtid.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ifrågasätter du din vän får räkna med mothugg. Hon/han gillar inte att bli ifrågasatt, allra minst av dig som ska stå på hans/hennes sida. Klargör att du bara försöker att vara en bra vän.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Din inspiration är på väg att sina och du letar igenom både tidningar och tv kanaler i jakt på lite nya idéer. Gå en långpromenad i skogen istället, där kommer du att hitta de uppslag som du saknar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det är viktigt att du visar din partner att du bryr dig om vad han/hon tycker i en viss fråga. Ibland kör du bara över din käresta och det leder till problem. Ni är ett par och ni ska fatta beslut tillsammans.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen bli lugn. Du har inte så mycket att göra utan tar dagen som den kommer. Vanligtvis är en sån här paus från vardagen ren lyx, men idag tycker du bara att det är långtråkigt.

Annons