Söndag 2/7

11 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du förbereder dig för något nytt. Det kan vara ett avslut och en början på samma gång. Söndagen handlar mycket om att samla ihop tankarna och fundera över det som komma ska.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svår att accepter att en vän faktiskt kan tycka bättre om andra än om dig. Som Oxe är du svartsjuk både i ditt förhållande till dina vänner och i ditt förhållande till din partner.’

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en seg söndag då du bara tar det lugnt. Vädret bestämmer om du är ute eller inne. Är du inne så är det troligtvis böcker och tv som gäller, annars blir det kanske en lugn promenad i skogen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du chansen att bevisa vad du går för. Du har så många talanger som du sällan får visa upp, nu är det din tur att glänsa lite extra. En kompis har det svårt just nu. Ring och hör hur han/hon mår.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en händelserik dag. Det mesta som du tar dig för blir en succé. En nära vän har en fråga som hon gärna vill ställa, men inte riktigt vågar ge luft åt. Hjälp henne, du vet nog vad det handlar om.

 

Jungfru 23/8-22/9

Var försiktig med alla former av spel idag. Om du inte ser upp kan du förlora en smärre förmögenhet. Något på jobbet pockar på din uppmärksamhet trots att det är helg.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du svårt att koncentrera dig på det du ska göra. Det händer alldeles för mycket saker för att du ska kunna behålla fokus på det som är viktigt. Följ med strömmen, det är enklast.

 

Skorpionen 23/10-21-11

En person som du inte sett på länge vill plötsligt ha kontakt med dig. Det här kan bli början på en ny vänskap mellan er båda. Det har hänt mycket sedan ni umgicks sist, men ni har många gemensamma nämnare.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du all tid i världen på dig att fixa hemma. Passa på att avsluta åtminstone ett eller ett par av all projekt som du startat den senaste tiden. Du bör se till att få lite struktur i ditt liv.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

En förfrågan från en bekant kan förändra ditt liv under en lång tid framöver. Åtminstone om du vågar ta en rik. Oftast så kör du med säkra kort för att slippa bli överraskad.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det sker mycket runt omkring dig just nu så du hinner inte riktigt med att smälta alla intryck. Kanske vore det bra om du tog chansen att resa bort ett par dagar för att få lite distans till ditt liv.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är bra på att acklimatisera dig till nya situationer. Just din flexibilitet är en av dina största tillgångar. Dagen bjuder på mångam, roliga överraskning så njut och ha kul.

 

 

 

 

 

Annons