Måndag 3/8

26 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att samla dina tankar just nu. De far runt som yra höns och det ställer till oreda i din vardag. Fundera på vad det är som gnager dig så mycket att du inte kan fokusera dig.

 

Oxen 20/4-20/5

För Oxen handlar den närmaste tiden om ett tätt umgänge med barn eller djur. Du njuter när du kan koppla av och bara bli ett med omvärlden utan att bekymra dig om morgondagen. En del utgifter väntar i dagarna.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen kommer du att få en del att fundera på. Det är frågor som du aldrig ställt dig, men som plötsligt blivit så pass aktuella att du måste fundera över dem. Ta gärna råd av en vän.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt lat. Du försöker undvika allt arbete som du inte finner stimulerabnde. Det gör att en del av din kollegor får ta på sig en större del av rutinuppgifterna vilket inte gör dig särskilt populär.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

En ny person har kommit in i ditt liv och det har vänt upp och ned på din vardag. Det behöver inte röra sig om kärlek, det kan vara en ny kollega eller en person som du lärt känna privat.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag funderar du mycket över framtiden. Det verkar finnas ett val som du måste göra. Du gillar inte att tvingas att fatta beslut i den här frågan. En vän har privata problem som du kan hjälpa henne med.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn måndag för alla Vågar födda i början av tecknet. Njut av den sällsamma friden och oroa dig inte för morgondagen. Ta tillfälligt i akt och ägna dig åte en hobby som du gillar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att säga nej till en vän som hela tiden försöker engagera dig i ett speciellt projekt. Om du verkligen inte vill vara med så måste du vara bestämd. Din vän har svårt att accepter ett enkelt nej.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag ska du inte tveka när det kommer till att investera. Du kan göra ett verkligt fynd om du bara är lite uppmärksam. Under eftermidagen får du dig en rejäl tankeställare. Du kommer att omvärdera en person.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu satsar du mycket på dig själv. Du håller på att bygga upp ditt liv igen efter en del motgångar och det tar sin tid. Bli inte frusterad om inte alla pusselbitar faller på sin plats direkt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har det lugnt och skönt just nu. För dig är det lite unikt att njuta v lugnet utan krav från omvälden. Du känner dig väldigt harmonisk och glad. En vän till familje överraskar dig och det blir en trevlig kväll.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Var försiktig när du föreslår en förändring för din vän. Han/hon är inte särskilt mottaglig för den typen av ändringar just nu så du kan stöta på patrull. Försök att få det till atrt det är hans/hennes idé från början.

 

 

 

 

 

 

 

Annons