Tisdag 4/8

26 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir stora förändringar för dig idag. Egentligen är det privata saker som du inte kan påverka för att det är andra personer som fattar beslut som rör dig. Du måste ha tålamod både med dig själv och med andra idag.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en händelserik dag på många sätt. Du hinner med en hel del aktiviteter och mycket verkar handla om naturen . Du tvivlar på en vän, tala om för henne hur du känner det så ni kan reda ut problemet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu tvekar du mycket om du ska gå vidare eller stanna kvar i en relation. Det kan vara ett förhållande, men det kan också röra sig om en intensiv vänskap som du inte riktigt är nöjd med.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ibland kan du vara rätt så fördomsfull. Du har svårt att acceptera att andra människor inte har samma åsikter som du har. Kanske borde du försöka vidga dina vyer lite. Umgås med människor som du har fördomar emot.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen får du chansen att hitta nya vänner. Särskilt kvällen ser väldigt social ut. Se bara upp så det inte blir för sent eller för blött. Du har en del åtaganden på onsdagen som kan bli lidande.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag satsar du på dig själv. Det var länge sedan du satte dina egna intressen för din familjs, men det gör du idag. Det finns en person som vill ha kontakt med dig, men som inte hittar dig av någon anledning.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt både att glömma och förlåta. Du är på riktigt uselt humör och det går ut både över familjen och över dina närmaste. En vän har retat upp dig genom att agera nonchalant.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att komma överrens med dina kollegor, i alla fall om du arbetar. Du tycks hela tiden reta upp någon genom din överlägsna attityd. Jobba lite på ditt beteende som löser sig många problem.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ett brev eller ett meddelande får dig att fundera. Du har svårt att förlåta personer som sårar dig djupt, men samtidigt så orkar du inte ta tag i problemet och gå vidare. Du måste göra något.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det är mycket ältande i ditt horoskop just nu. Det verkar som du har svårt att komma över någon som har behandlat dig illa. Du är inte den person som glömmer, förlåter och går vidare.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du en massa mindre projekt som du vill pyssla med. Din vän känner att han eller hon inte riktigt får vara med. Du måste involvera din partner om ni ska bygga vidare på er relation.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och harmonisk dag för alla Fiskar. Du har inte så mycket att göra så du tar upp en gammal, nästan bortglömd hobby och det blir starten på en ny förälskelse.

 

 

 

 

 

Annons