Onsdag 5/8

26 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att vara stilla idag. Det kryper myror i benen på dig hela tiden och det gör att du också får svårt att fokusera dig trots att du borde. Kaffe och en lång promenad kan rätta till problemet.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar mycket om mat. Kanske ska du ha gäster till kvällen eller så lagar du mat bara för att det är trevligt. Det även röra sig om brödbak eller kakfrossa. Under kvällen så träffar du en vän.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att vara ärlig emot dig själv och det gör att du inte är ärlig mot dina vänner heller. Ibland har du svårt att erkänna sanningar om dig själv som inte är så behagliga. Inse att alla har en mörk sida.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra dag då du får mycket gjort, särskilt på förmiddagen då du är både pigg och driven. Eftermiddagen verkar snarare röra sig och service och om att knyta olika sorters kontakter.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag måste du ingenting, tänk på det när du gör upp dina planer. Tillåt dig att vara slö och trött. Du behöver inte ha dåligt samvete för att du inte är på topp jämt. Alla har dåliga dagar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Om du hamnar i en konflikt idag finns det en stor risk att den går över styr. Du har svårt att tygla ditt temperament just nu och det gör att du ofta säger saker som låter mer allvarligt än du tänkt dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen får du en influens av månen som gör dig mer emotionell och mer mottaglig för andra personer känslor. Plötsligt upptäcker du att en vän troligtvis känner mer för dig än tvärt om.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du chansen att visa någon att du har rätt i en viss fråga. Du tycker det känns skönt att äntligen få bekräftelse, samtidigt har du lite dåligt samvete att du smällde den här personen på fingrarna.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Undvik allt spel idag, annars är risken stor att du förlorar stora pengar. Du måste försök tygla din lust när det kommer till allt som har med impuls att göra. Din ekonomi klarar inga större utgifter.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du chansen att visa en person hur mycket du tycker om honom eller henne. Venus gynnar dig och det gör att du kan vara mer öppen med dina känslor. Kvällen kan bli både romantisk och het.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du många järn i elden och det gör att inget blir riktigt klart. Kanske borde du avsluta en sak innan du påbörjar nästa. På så sätt kommer du känna att det verkligen händer något väsentligt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du driver mycket med dina vänner just nu, men tyvärr är det inte alla som uppskattar din humor. Du måste försöka att tona ned den sarkastiska sidan och satsa på lite mer värme i dina skämt.

 

 

 

 

 

Annons