Torsdag 6/8

26 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen hinner du med att göra en hel del saker. Du gillar att ha fullt upp, men ibland glömmer du bort att du borde försöka ta det lite lugnt mellan varven. Du stressar för mycket.

 

Oxen 20/4-20/5

Visa dig själv att du faktiskt kan mer än du tror. Du har rätt så dåligt självförtroende just nu så du behöver uppmuntran från din omgivning. En vän kommer med ett gott råd som du gör rätt att lyssna till.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir ganska lugn. Du hinner med mer än du tänkt dig och det göra att kvällen blir fri. Var försiktig med onödiga utlägg just nu. Undvik att impulsshoppa, gör upp listor på vad du behöver.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som försöker fånga ditt intresse, men du är rätt så blind när det kommer till honom/henne. Ni har varit vänner så länge att du inte märker de signaler som han/hon sänder ut.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en annorlunda dag för alla Lejon. Du orkar mer än du gjort under tidigare veckor i sommar och det gör att du tar tag i en hel del projekt som blivit lidande. På kvällen är du väldigt trött.

 

Jungfru 23/8-22/9

Var försiktig med att lyssna till rykten idag. Risken är att du blir sårad i onödan av en person som inte klarar av att hålla sig till sanningen. En person som du tycker mycket om har svåra privata problem.

 

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin spelar stor roll idag. Du överväger ett ganska dyrt inköp men du är osäker på om du har råd. Hittar du det du söker på rean ska du slå till, annars bör du vänta en månad eller två.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen uppstår ett missförstånd mellan dig och en nära vän. Det är Uranus som bäddar för den här typen av komplikationer. Försök att vara väldigt tydligt med vad du vill. Strunta i de fina vinkarna.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under dagen får du chansen att bevisa att du är mer kunnig inom ett visst område än dina vänner/kollegor trodde. Det här är en unik chans som kan öppna vägar till intressanta uppdrag i framtiden.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var inte för påstridig då är risken att du förlorar mer än du vinner. Idag ska du vara diplomatisk, lyhörd och medkännande. Kvällen ser ut att bli festlig, kanske en improviserad sommarmiddag med dina vänner.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter av att få vara ensam. För mycket umgänge går dig på nerverna. En person som du verkligen inte gillar tenderar att dyka upp överallt. Han/hon tycker lika mycket om dig som du föraktar honom/henne.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att bestämma dig. Det finns så mycket som du vill göra, men som du inte riktigt hinner med. Kanske borde du börja selektera lite hårdare. Satsa på kvalitet istället för kvantitet.

 

 

 

 

 

Annons