Fredag 7/8

26 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn fredag då du inte behöver oroa dig för någonting. En riktig paus i din vardag, så ta till vara på den. Har du en partner eller en flirt så kan kvällen bli riktigt romantisk om du bara bjuder till.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är det din envishet som hjälper dig när du har problem. Du tar dig igenom motiga dagar på ren skär vilja. Idag kan du skörda all den möda du lagt ned förra veckan. Njut av dagen, det förtjänar du.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Med hjälp av Merkurius inflytande kan du trollbinda din omgivning med dina vackra ord och dina förföriska visioner. Tänk på att du måste hålla vad du lovar, annars så kommer inga vackra ord i världen kunna hjälpa dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du stark och har en enorm vilja att lyckas. Din ovanligt höga målmedvetenhet hjälper dig att övervinna de flesta hinder. En nära vän har problem med ekonomin och hon/han behöver låna av dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu tvekar du om du ska våga följa dina känslor eller om du ska följa det logiska valet. Det är svårt att slitas mellan förnuft och känsla, men idag bör du nog lyssna på logiken för din intuition är tillfälligt hämmad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att våga se positivt på framtiden. Skippa kritiken och satsa på beröm istället. Om du vill få dina kollegor med dig så bör du uppmuntra snarare än trycka ned dem.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt självständigt och det är ovanligt för ditt tecken som föredrar att omge sig med vänner. Det är inflytande från Skorpionen som får dig att bli stark, envis och mycket driven.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Rör inte din kollegas område om du inte vill ha en konflikt. Visst är du sugen på att testa något nytt, men att stjäla ära för en medarbetares hårda arbete är inte lösningen på dina problem.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Lova inget du inte kan hålla idag för då får du problem. Även de små löftena är viktigare än du tror så försök att hålla dig till den absoluta sanningen. Kvällen kan bli lång så försök att sova ut på morgonen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du möjlighet att utveckla en idé som du haft länge. Hur det går beror på hur mycket stöd du får av dina vänner/kollegor. Du behöver mer hjälp än du tror för att ro hem det här projektet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt behov av att få vara ensam ökar för varje dag som går. Du känner dig fången i vardagen och behöver få lite frihet. Prata med dina partner. Han/hon förstår mer än du tror. Lita på er kärlek.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du flyter ofta med strömmen och det gör det svårt för dig att plötsligt gå emot någons vilja. Idag måste du trotsa obehaget och tvinga dig själv att stå upp för din åsikt, annars kommer du ångra dig.

 

 

Annons