Lördag 8/8

26 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen får du chansen att vistas utomhus. Du behöver den friska luften för att samla ihop dina tankar. Det har varit så mycket den senaste tiden att du inte hunnit fundera över hur du mår.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och skön lördag. En del av dagen verkar röra sig om arbete, men inte mer än att du hinner med att ha kul också. Din sociala förmåga är på topp och du njuter av livet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra dag för alla Tvillingar, särskilt om du är född mellan den 13-17/6 för då har du dessutom tur både i spel och i kärlek. En nära vän verkar kunna sätta dina känslor lite extra i brand just nu.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter av en avslappnande och trevlig lördag där du umgås först och främst med familjen. Ett mindre projekt är på väg att avslutas och du känner dig stolt över det som du har åstadkommit.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en bra start på lördagen, men under eftermiddagen ser det ut att kunna bli rätt så allvarliga konflikter. Det är bra om du försöker undvika att ta till personangrepp för då kan det bli svårt att förlåta.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen så startar du upp en hel del nya projekt och du tycker att det är roligt. Tyvärr hinner du inte avsluta det du påbörjat eftersom du inte räknat med en del av de hinder som du stöter på.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du undvika alla former av bufféer och även skaldjur. Du är mottaglig för alla former av bakterier så du kan lätt dra på dig en matförgiftning. Utsätt dig inte för risker i onödan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen lär du känna en ny sida hos en av dina vänner och det blir en angenäm upptäckt. Du inser att det är en mycket fysisk och erotisk person som du just håller på att lära känna.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag får du ett samtal som kan komma att förändra mycket i din vardag. Vad det rör sig om är svårt att säga, men det berör dig känslomässigt och det får dig att omvärdera fler saker i ditt liv.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra lördag som du ägnar åt att bara ha det skönt. En del umgänge med några vänner verkar finnas i bakgrunden, men det mesta ser ut att handla om att vila och hämta krafter.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Om du tillåter en granne att går dig på nerverna så kan det leda till en lång och utdragen maktkamp mellan er. Den här grannen är den typ av person som verkligen gillar att skaffa sig fiender.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är sällan så impulsiv som när du påverkas av Månen och det gör du just nu. Du har svårt att styra dina impulser och det blir lätt att du säger och gör saker som du sedan ångrar.

 

 

Annons