Vädurar och Fiskar

28 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

det är kul att många har funderingar över sitt tecken. Nu fick jag två frågor, den ena har med Väduren att göra och den andra med Fiskarna.

Vi startar med Väduren. Väduren är inte särskilt rädd för att binda sig så som du antydde. Det är bara just nu som Väduren är inne i en period i sitt liv då de inte klarar av mer personliga åtaganden. Tecknet i sig är ett väldigt fysiskt tecken som kräver mycket av sin partner. Ett bra sexuell fungerande samliv, utmaning i förhållandet och en gemensam nyfikenhet och upptäckarlust karaktäriserar Väduren som tecken. Skytten är det tecken som har svårast att binda sig under långa perioder eftersom han/hon ofta känner sig rastlös.

När det gäller Fiskarna så är det tecknet zodiakens sista tecken och ett ganska vekt sådant som ofta influeras av andra, starkare tecken i horoskopet. Det är därför Fiskar kan skilja sig så mycket från varandra i sina personligheter. Fisken är av en drömmande natur och det är rätt som du skriver att de ofta blir kär i idén om kärleken snarare än i en fysisk person och det kan ställa till det i förhållanden. Som partner är Kräftan, Skorpionen och andra Fiskar att rekommendera.

🙂

Felicia

Annons