Tisdag 11/8

28 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska trist tisdag, kanske mest för att du har haft höga förväntningar på den här dagen som inte infrias. En person som du gillar söker upp dig för att få råd i en mycket personlig fråga.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar i ett ganska hetsigt tempo, men efter lunch tar energin slut för din del. Du orkar inte jobba på i samma tempo som på förmiddagen. En kollega och du är oense i en viktig fråga.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Din envishet är mer utpräglad än vanligt. Normalt sett är du bra på att kompromissa, men just nu influeras du mycket av jord och det ställer till svårigheter för dig. Du måste försöka var mer diplomatisk.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga nej till en kollega och det grämer dig. Den här personen vet precis hur han/hon ska linda dig kring sitt lillfinger. Vanligtvis är du inte så lättduperad som du är idag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Månen påverkar dig starkt just nu och den gör att din intuition är ovanligt stor. Lita till din inre röst när du ska fatta beslut idag. Om dig magkänsla säger dig något bör du lyssna på den.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen får du en hel del mindre problem som du måste klara ut. Den här typen av bekymmer gör dig lättirriterad och svår att ha att göra med. Det blir en lång och intensiv dag för din del.

 

Vågen 23/9-22/10

Familjen och familjeproblem står i centrum för dagens händelser. Det kan vara någon nära anhörig som är sjuk eller som mår psykiskt dåligt. Du vill gärna hjälpa, men du vet inte hur du ska göra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen får du chansen att lyckas inom ett område där du gjort många misslyckanden den senaste tiden. Det blir en personlig triumf som du inte kan låta bli att fira ordentligt.

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du en unik möjlighet som du bör ta till vara på. Det här är ett erbjudande som bara kommer en gång i livet. Våga chansa lite, du har allt att vinna och inget att förlora.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att ta kritik, oavsett om den är befogad eller inte. Det är ditt dåliga själförtroende som ställer till det. Du känner dig otillräcklig och därför orkar du inte ta till dig befogad kritik.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du en massa småsaker gjorda. Du gillar när det är högt tempo i ditt liv. Det får dig att känna dig viktig. En vän saknar dig eftersom ni aldrig tycks hinna med att träffas nu för tiden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att fatta svåra beslut under tidspress. Du måste vara alert om du ska klara den här utmaningen. En vän ställer gärna upp och hjälper dig med värdefulla råd.

 

Annons