Onsdag 12/8

28 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Om du visar din ilska idag så kommer du inte kunna behärska dig. Du har ett okontrollerat temperament som till stor del påverkas negativt av din egen planet Mars.

 

Oxen 20/4-20/5

Du slits mellan två olika lojaliteter och det tär på dig. I det här fallet är det svårt att avgöra vad som är rätt och vad som är fel. Du måste helt enkelt följa ditt hjärtas röst och lita till din intuition.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland kan din pratglada charm bli väl intensiv och så är fallet idag. Du lyckas tråka ut en arbetskamrat så till den grad att han/hon undviker dig resten av dagen. Ta inte illa vid dig, ni är bara olika som person.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du vet inte så mycket om din vän som du tror att du gör. Han/hon har en hemlighet för dig och idag kommer du nosa lite på sanningen. Bli inte chockerad, försök att se det positiva i att inte veta allt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att ta det lugnt. Genom att stressa upp dig själv utsätter du dig för en risk att få bli sjuk fysiskt. Du måste lära dig att hantera stress på ett positivt sätt. Sätt upp nåbara mål, och ta en sak i taget.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att resonera med en kompis/kollega eftersom era utgångspunkter är så olika. Egentligen borde du skippa att försöka få den här personen att se saken från din synvinkel.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att hinna med i början på dagen, men under eftermiddagen faller pusselbitarna på plats och du kan andas ut. Kvällen blir lugn och skön. Du får chansen att vila upp dig ordentligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen har du möjlighet att prova på en metod som du inte vågat testa tidigare. Det här blir en riktig hit om du bara är lugn och metodisk. Börjar du slarva kan du missa något väsentligt.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en lång dag då du inte får särskilt mycket gjort. Du har svårt att fokusera dig och dina tankar tenderar att vandra iväg hela tiden. Försök att inte låta privatlivet påverka arbetet för mycket.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu vägrar du att jaga upp dig själv och det är bra, även om det på sikt inte är nyttigt att sopa problemen under mattan. Ibland behöver man få ha tunnelseende och strunta i alla bekymmer.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du bekymrar dig om ekonomin. En del större utgifter väntar och du har svårt att avgöra om du kommer att ha råd med dem. Gör upp en budget redan nu så kommer du att klara dig fint.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Försök att tänka långsiktigt. Du är bra på snabba lösningar på problem som inte ger något på sikt. Det här gör att du gång på gång måste ta till nödåtgärder istället för att lösa problemet en gång för alla.

 

Annons