Torsdag 13/8

28 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Var inte allt för fördomsfull mot dina vänner. Risken är du kommer att såra en person som du tycker om med dina klumpiga kommentarer. Du är väldigt okänslig just nu, så ta det säkra för det osäkra.

 

Oxen 20/4-20/5

Vardagen har inte kommit igång helt för din del. Du har fortfarande lite andra rutiner än du brukar ha och det gör att du blir väldigt trött på morgonen. Du har svårt att fokusera dig på arbetet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

När det gäller att övertyga dina vänner om att du har rätt så kan du vara väldigt ihärdig. Du gillar att verbalt överbevisa andra oavsett om du tror på det du säger eller inte. För dig är utmaningen det viktiga.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra dag. Du hinner med mer än du tänkt dig och det gör att du är nöjd med dig själv. På kvällen kan en pinsam situation uppstå mellan dig och en vän. Et missförstånd ställer till det.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen får du chansen att jobba självständigt och det passar dig bra. Genom att satsa så vinner du mycket. Tänk på att inte skylla dina misstag på någon annan, det kan lätt skapa problem.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är trevlig, pratglad och mycket initiativrik så det är svårt att inte tycka om dig. Tyvärr har du även mindre sympatiska sidor som den som du visar idag, ditt dåliga humör och ditt klumpiga sätt at ge kritik.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du en knivig situation på jobbet. Egentligen handlar det inte om dig utan kampen mellan två av dina kollegor. Hur du än försöker lyckas du inte hålla dig utanför deras konflikt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Unna dig att var noggrann idag. Ibland slarvar du bara därför att du ska jobba fortare och då är det resultatet som blir lidande. Idag ska du inte frestas att öka tempot för mycket. Arbeta lugnt och metodiskt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att vara i vägen just nu och det gör att du lyckas bli ovän med en hel del människor. När du är på det humöret kan du ha en ganska snorkig attityd och det har du just nu.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir minnesrik för din del. Du lyckas med något som du inte klarat av tidigare och det gör dig väldigt stolt. Det kan vara på jobbet eller i någon privat hobby. Kvällen handlar om att vara lyhörd.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att inte blir arg idag. Ditt tecken påverkas starkt av Saturnus och det i kombination med Mars ger dig mer ilska än du behöver. Tygla ditt humör genom att ta ett djupt andetag och räkna till tio när du blir arg.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om dig och ditt uppförande. Ibland kan du vara elak utan att tänka på det. Dina kommentarer är klumpiga och sårar en vän i onödan. Försök att vara mer diplomatisk.

 

Annons