Fredag 14/8

28 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Om det här är din första arbetsvecka efter semestern så är du väldigt trött när kvällen kommer. Boka inte in något stort idag utan unna dig att få vila ut ordentligt. Du har en hel helg att umgås med dina vänner på.

 

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en bra men intensiv dag. Är du ledig imorgon så passar du på arr pyssla lite hemma på kvällen. Du vill ha det rent och snyggt omkring dig. En vän har svårt att prata med dig om något som är personligt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får en bra fredag, bortsett från morgonen som ser rätt så stressig ut. Det blir rätt så tufft för dig att hinna med eftersom starten blir snare än du tänkt dig. Bortsett från den detaljen har du jättekul.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin spelar in i det beslut som du fattar idag. Du vill gärna lägga pengarna på något snyggt, men onödigt. Ditt samvete hindrar dig eftersom en månad på nudelsoppa inte låter särskilt frestande.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du en komplimang så verkligen lyser upp hela dagen. Kanske har du en liten flirt på jobbet som håller på att hetta till. Är du singel så har du inget att förlora på att visa ditt intresse för din flirt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att avsluta saker som påbörjats under veckan. För dig är det viktigt med ett rent skrivbord om du ska kunna njuta av en lugn och skön helg. Du vill inte behöva bekymra dig om jobbet.

 

Vågen 23/9-22/10

En vän har svårt att hinna träffa dig trots att ni flera gånger stämt möte. Du blir irriterad och sårad när du än en gång blir sviken. Försök att inte döma din vän innan han/hon fått tillfälle att berätta hela sanningen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att hinna med på jobbet. Kraven är många och ribban är högt lagd så du kommer att få slita hårt den närmaste tiden. Försök att undvika sena utekvällar som kan slita på kroppen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig dag för din del. Du hinner med en massa på jobbet, samtidigt som du är social mot dina kollegor. Dina skämt lyser upp dagen och får alla på gott humör. Du är en riktig charmör.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Jobba på ditt självförtroende idag. Genom att våga göra något som utsätter din för risken att få kritik kommer du att växa som person. Det är genom att övervinna din fruktan som du blir stark.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Venus spelar dig ett spratt idag. Det kan handla om fysisk åtrå till en person som du inte borde tänka på det sättet om. Har du ett förhållande så blir situationen ännu mer komplicerad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag gäller det att vara på hugget om du inte ska missa ett bra erbjudande. Ibland har du en tendens att vara för snäll och bjuda dina kollegor på det bästa och själv nöja dig med rutinarbetet.

 

Annons