Lördag 15/8

28 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lugn. Du vilar upp dig ordentligt efter en lång vecka. En vän kommer med ett överraskande förslag. Lyssna på avd hon/han har att säga. Det här kan bli början på något nytt.

 

Oxen 20/4-20/5

Har du möjlighet ska du tillbringa en hel del av din dag ute i naturen. När du vistas utomhus får du din livsviktiga jordenergi som hjälper dig att hitta balans i livet. Du slappnar av och kan lättare bearbeta problem.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir lika intensiv som resten av veckan. Du är så upp i varv att du omöjligt hinner slappna av. En vän kommer till din undsättning och får dig att tänka på annat än på jobbet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Umgås du med din partner idag så är chansen stor att du råkar i gräl med honom/henne. Venus är i en ogynnsam position till ditt tecken och det indikerar på tuffa relationer, särskilt när det gäller en partner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du ljuger utan att tänka på det. En vit lögn är ingen lögn i din värld och därför blir du förvånad när en vän reagerar väldigt starkt på en av dina modifierade sanningar. Du tycker att han/hon överreagerar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att släppa tanken på jobbet trots att det egentligen inte finns någon anledning att grubbla över arbetet. Det är ditt kontrollbehov som gör att du inte vill överlåta något på någon annan.

 

Vågen 23/9-22/10

Lördagen ser social, trevlig och avslappnande ut. Du umgås med dem du tycker bäst om och det gör att du kan var dig själv till hundra procent. Du behöver inte bekymra dig om deras lojalitet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

En av dina favoritvänner gör bort sig totalt idag och du vet inte hur du ska ställa dig till situationen. Visst vill du stötta din vän, men samtidigt skäms du för att synas med honom/henne.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Om du bara vill kan du vara en av de mest charmerande, omtyckta och populära personer som finns. Du vet hur du ska få dina vänner att trivas. Du älskar att vara i centrum för dina vänners uppmärksamhet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen får du chansen att visa dina känslor för en speciell person. Frågan är om du vågar utsätta dig för risken att inte få dina känslor besvarade. Just nu är du rätt så ömtålig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir en riktigt skön dag då du ägnar dig åt att umgås med din familj. Du tycker att det är roligt att träffa din släkt och dina vänner utan att det blir för komplicerat eller pretentiöst.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir den dag den här veckan då du tillåter dig att göra något som du i vanliga fall undviker. Genom att synda lite på helgen så har du större chans att orka vara förnuftig i veckorna.

 

Annons