Söndag 16/8

28 jul, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu njuter du av att ta det lugnt och du undviker att grubbla över framtiden. För dig är det viktigt att få en paus i vardagen om du ska orka med det höga tempo som du håller på jobbet.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har starka åsikter när det gäller uppfostran av barn och djur. Enligt dig gör man dem en otjänst genom att vara för vek. Du tycker att det är en förälders/mattes plikt att vägleda och sätta gränser.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en händelserik dag. Du stöter på en person som du inte sett på evigheter och det mötet väcker känslor som du inte trodde att du hade längre. Det är på tiden att du rensar ut skeletten ur garderoben.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ibland är du onödigt försiktig med dina känslor. Du gillar inte att visa öppet vad du känner om det inte är inför din partner eller dina släktingar. En del av dina vänner upplever dig som kall.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn. Du pysslar lite hemma, umgås med grannar/vänner och njuter av att slippa jobba. En vän som du står väldigt nära har något som han/hon måste berätta för dig. Bli inte upprörd.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt punktlig till ett möte idag, kanske lite för punktlig. Den personen du ska träffa är mer en bohem än du är och kan bli skrämd av ditt korrekta uppträdande. Försök att släppa loss lite.

 

Vågen 23/9-22/10

Visa att du kan ta ställning, även om det svårt. Du är väldigt velig när det kommer till dina vänner. I din värld är det bra om alla är kompisar och ingen grälar. Tyvärr är verkligheten en annan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att vara förnuftig just nu. Du fattar de flesta beslut med känslorna snarare än med logiken och det gör att du ibland hamnar i svåra situationer. Försök att vara mer praktisk.

 

Skytten 22/11-21/12

Du kan få en rejäl överraskning av din partner idag. Han/hon har länge grubblat över något som har med ert förhållande att göra, men det är först nu som han/hon vågar säga vad han/hon känner.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir väldigt skön. Du njuter av lugnet och undviker all form av social kontakt. Ibland har du ett stort behov av att få vara helt ensam. Du behöver tid att fundera över ditt liv och dina känslor.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Med Pluto som färdkamrat den närmaste tiden måste du vara beredd på allt. Du har att göra med en nyckfull planet som kan få det mest oväntade att inträffa. Det ligger stora förändringar i luften.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen ägnar du åt att rensa upp i bostaden så väl som mentalt. Efter att du har fått rent hemma känner du ett behov av att konfrontera dig själv och börja hösten med ett rent samvete.

Annons