Tidens tecken

09 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Har ni tänkt på att vissa perioder i livet så omger man sig frivilligt eller ofrivilligt med vissa stjärntecken. Jag har noterat detta fenomen både på min arbetsplats och i mitt privatliv. Tidigare har jag aldrig stött på några Oxar där jag har jobbat utom i vissa sällsynta fall, men nu har det plötsligt drällt in alla former av jordtecken på jobbet och där finns minst fem Oxar.

Eftersom jag själv är född i detta sävliga tecken tycker jag att det är extra kul att studera hur de integrerar med varandra och med sin omgivning. Det roliga är att även om vi är olika så finns det gemensamma drag. Vi tycker oftast om samma typer av människor, blir irriterade på samma saker och är alla lika envisa. En annan grupp som plötsligt dykt upp i mitt liv är Lejon. Tidigare har jag bara känt ett fåtal, men nu finns det många Lejon, både i bekantskapskretsen och på arbetet.

När jag ser den här sammanklumpningen av stjärntecken så tydligt kan jag inte låta bli att undra om det enbart är slumpen som styr eller om det faktiskt är så att man under vissa perioder av sitt liv attraherar en viss typ av människor?

🙂

Felicia

Annons